נשלחה על ידי:
א´
נושא: בעיה עם הקלות ת"ש בתאריך: 12/12/2007 09:57
תוכן ההודעה:
יש לי בעיה.
לפני כחצי שנה, לאחר שחזרתי מחופשת "מיוחדת-משפחתית", ניסיתי להגיש בקשה להקלות ת"ש. הייתי, וכרגע אני עדיין, בתפקיד מבצעי, ורציתי מאוד לעבור לעבודה במסגרת יומיות. לאחר הליך מאוד ארוך, המפקד הממונה שלי הקודם טען בפני המשק"ית ת"ש שאני "לא מעוניינת יותר בהקלות". חודשיים לקח להם להודיע לי שהמפקד הממונה ביטל לי את הבקשה!
הגשתי את הבקשה פעם שניה, והפעם המשק"ית ת"ש דיברה עם ההורים שלי ואיכשהו הגענו להסדר שכל עוד אני יוצאת יומיים-יומיים, אז אין סיבה לקבל הקלות (מדי פעם היחידה עוברת כשירות שמאלצת את כולם לסגור 11-3). במקום שבו אני נמצאת, עד לאחרונה, לא היה צורך להגיע לימים יחידתיים (של פעם בשבוע), לאחרונה המפקד התחלף וביטל לנו את הפריווילגיה הזאת, שדי הסתדרה לי עם העובדה שהיו לי עד עכשיו נטו שתי ימים בבית כל פעם.
עכשיו בשבוע שבו אני נמצאת רק יומיים בבית (באמצע השבוע), אני מגיע באחד הימים האלו מאוד מאוחר בערב, ושפניתי למשק"ית ת"ש כל מה שהיא תענה זה שאין מה לעשות וזה לא חלק מההסדר. אפילו שזה רק יום, זה עדיין מאוד קריטי בשבילי...
הציעו לי לפנות לקב"ן שאולי יכול לנסות לעזור, ולנהל שיחה עם המפקד שלי. למישהו יש אולי הצעה?