ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  יולי
נושא: צריכה עזרה דחוף!
בתאריך: 17/9/2007  10:25

תוכן ההודעה:

היי לכולם
נכנסתי לפורום הזה בשביל לקבל כמה תשובות ועזרה
כי אני ממש מרגישה רע ומבולבלת
זה הולך להיות קצת ארוך אבל אני חייבת שתקראו את זה
אז ככה התגייסתי לקצת פחות מחודש לחיל האוויר סיימתי טירונות לפני שבועיים ועכשיו שיבצו אותי בתפקיד שאני לא מסוגלת להתמודד איתו!!
התפקיד הוא "מאבטחת מתקנים" וגם לא עברתי לפני זה שום קורס לתפקיד הזה וישר שלחו אותי לבסיס שאני אשרת בו וכבר למחרת התחלתי עם השמירות
זה נשמע נחמד לעשות שבוע שבוע ושנה וחצי של שרות אבל זה לא מרגש אותי וזה לא מה שרציתי לעשות בצבא
ואני פשוט לא מסוגלת לעשות את התפקיד הזה זה לא שאני לא רוצה לעשות אותו אני לא מסוגלת מבחינה נפשית!
יש לי כל מיני פחדים שמציקים לי יש לי בעיה להתסדר עם נשק
בקושי עברתי מטווחים בטירונות ונגיד ככה שעשיתי אותם בכוח כי כל הזמן הפחידו אותנו שאם לא נעשה מטווחים נעשה טיורנות חוזרת או מטווחים חוזרים
בנוסף לזה יש לי בעיה עם חושך אני לא מסוגלת לשמור בלילה
אני יודעת שזה מצחיק אני לא ילדה קטנה אבל אני מפחדת מחושך
וששמרתי בלילה כל דבר קטן שזז בחוץ או רעש הקפיץ לי תלב וספרתי שניות עד סוף השמירה שלי
וגם נגיד תאורטי אם אנסה לחדור לבסיס איזה מחבל חס וחלילה שלא נדע איך הם מצפים ממני להסתדר עם דבר כזה? אני אשגע להם
אני גם כל הזמן מרגישה רע עם עצמי מדוכאת יש לי כאבי ראש (אני סובלת ממיגרנות) ולפעמים סחרחורות אבל אף פעם לא התלוננתי לחובש או לרופא כי אני יודעת שזה לא יעזור ויגידו לי לשתות כדור והרבה מים שאת זה אני עושה כל הזמן
אני יודעת שמאוד קשה לצאת מהתפקיד הזה כי אף אחד כמעט ולא רוצה אותו אבל אני פשוט לא מסוגלת להיות פה ממש רע לי
לפני שהתגייסתי לצבא הייתי בשיחה אצל קב"ן בדיוק על אותם דברים שסיפרתי לכם על הפחדים שלי ורציתי לצאת מהצבא
אבל הוא המליץ לי לנסות בכל זאת להתגבר על זה ולנסות לעשות צבא
וחשבתי על זה ואמרתי לעצמי למה לא והתגייסתי עם הרבה רצון
לעשות משהו נחמד בצבא רציתי מאוד להתקבל לחיל האוויר וממש שמחתי שלהקבלתי אבל לא חשבתי שידפקו אותי ככה עם תפקיד כזה
כי כשהחלטתי להתגייס רציתי לעשות משהו נחמד משהו שאולי אני אלמד ממנו לעתיד אבל זה לא קרה והגעתי לאן שהגעתי
אני מכונה לעושת תפקיד בבסיס סגור ולסגור מלא שבתות אבל רק לא לעשות את זה
אני ממש אשמח עם תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות
כבר אמרו לי להוציא טופס 55(ואני אשמח לקבל עליו פירוט יותר כי לא ממש הבנתי לאיזה מטרה הוא קיים) אמרו לי לפנות שוב פעם לקב"ן ואפילו להתחיל לעשות להם בעיות כמו סירוב פקודה וכאלה
ועוד שאלה אחת אם נגיד אני מצליחה לפסול מקצוע אז יש סיכוי שיעבירו אותי לחיל הירוק כי הייתי רוצה להישאר בחיל האוויר אבל בתפקיד אחר
אשמח לקבל תשובות ועזרה ואני מאוד אודה למי שיעזור לי

10:25 | 17/9/2007  צריכה עזרה דחוף! - יולי     
12:59 | 17/9/2007    כמה דברים שאפשר לעשות: - מישהו    
14:06 | 17/9/2007       הבנתי ...  - יולי    
21:55 | 17/9/2007       תגובה - ניר חובש