ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  ה.ב.
נושא: ביצוע "תפקידך"
בתאריך: 5/9/2007  07:47

תוכן ההודעה:

שלום.

אני בוגר תכנות שהוא קורס ק.ד.צ ובעקבותיו חתמתי 2.5 קבע.
ואני משרת במודיעין.

1) שאלה לגבי הקבע - קראתי באתר שזהו חוזה פשוט שאפשר להפר ובעקבות פעולה כזאת צה"ל יכול לתבוע ממני כסף - השאלה שלי היא האם אני פשוט מודיע לשלישה שלי שאני רוצה לבטל את החוזה? או שאני פשוט לא מגיע ביום כניסה לקבע שלי? אני לא אכשיו כנפקד \ עריק עם אעשה זאת?

2) בעקבות שעות עבודה בלתי הגיוניות ובקשות אישיות שלי שלא נענו החלטתי שאני מפסיק לעבוד והודעתי על כך לראש הצוות שלי, הוא בעקבות זאת יייזם לי שיחה עם מפקד היחידה, סא"ל בדרגתו (זה לא קשה כשמשרדו צמוד למשרד שלנו) והאחרון הודיע לי שאם אני לא אחזור לעבוד ואספק את אותה רמה ממקודם (יש לציין שאני נחשב לאחד התותחים ביחידה ומוקד ידע בפרוייקט) הוא "ייטפל" בי.

שאלותי הן: א) עבודתי בתחליטה אינה עניין של שחור ולבן, האם אפשר לטפל בי משמעתית אם אני לא "עומד בזמנים" או לא מגיע לפתרונות "מספיק טובים"? האם הראש צוות שלי יכול להכתיב לי לו"ז שאם אני לא עומד בוא אטופל משמעתית? הדבר יהיה שווה ערך לדבר כמו "פתור משוואה מתמטית בתוך 5 דקות בפקודה"

ב) האם מפקד היחידה יכול "לטרטר אותי" - נניח לסנג´ר אותי לכל מיני "עבודות רס"ר ביחידה", ניקיון לסחוב ציוד וכו´ כאשר אני מוגדר במקצוע תוכניתן?

3) כאשר אמרתי לו שאני פשוט רוצה לעזוב - לפסול מקצוע או משהו בסגנון הוא איים עלי שאם אעשה כך הוא ידאג שהגיע למקום הכי גרוע בחיל בתפקיד הכי גרוע בחיל - האם הוא יכול לאיים עלי כך? עילה לקבילה? התנכלות?

תודה.

07:47 | 5/9/2007  ביצוע "תפקידך" - ה.ב.     
13:05 | 9/5/2007    1. כמעט בלתי אפשרי לבטל התחייבות כזו - מישהו    
21:09 | 9/5/2007       מאיפה הרעיון? פשוט מאד, הפורום הזה. - ה.ב.    
04:27 | 9/6/2007          תשובה של שורה וחצי שאינה מדוייקת בעליל - מישהו