ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  slaffka
נושא: שאלה דחופה.בבקשה תעזרו לי
בתאריך: 15/8/2007  20:40

תוכן ההודעה:

התגייסתי ב15 ביולי 2007(עזר לגיוס) עם פרופיל 64.ביום השני בבקו´´ם נאבדה לי עדשה מהעין וכתוצאה לא יכולתי לתפקד וביקשתי רופא אך כשלקחו אותנו למסדר רופא הוא סירב להכניס אותי למרפאה.יום למחורת אותו סיפור עד שנשבר לי ועליתי על אזרחי והלכתי לכיוון הש´´ג אז המ´´פ ראתה אותי והביאה לי ג.זה לא קבילה?!??טווב הפנמתי.כשחזרתי מה´ג´ סיפחו אותי למטבח ששם עבדתי כמו חמור, וגם שם במשך כל החודש ביקשתי לראות משקית ת´´ש וקבן משום שאמא שלי סובלת ממחלה בשם "מניית דפרסיה"(המבין יבין)בצורה חמורה מאוד מאז שאני בן 2,אבל במקום זה המפקד במטבח נתן לי יומיות ואמר שבגלל שאני עכשיו יוצא כל יום הביתה לא מעניין אותו יותר שום בעיות שיש לי(לא רק בעיות ת´´ש אלא גם בראיותי)-בסופו של דבר זה גרם לי לאיסטריה של בכי כאשר אחד המפדים ראה ושאל למה וכו´ גם הוא לא הביא אותי לקב´´ן-זה כבר כמה ימים לפני שהייתי צריך להתפנות לטירונות.יומיים אחרונים לפני הפינוי ישנו בבסיס ואז אמא שלי התקשרה אליי והיא לא הרגישה טוב אז בישקתי לצאת וכמובן לא נתנו לי אז למחורת,שעה לפני האוטובוס לקחתי את התיק ויצאתי לנפקדות,היום התקשרו אליי ואמרו לי לחזור.

השאלה מה שיעשו לי??
האם יש אפשרות ללינת בית במשך טירונות?אם כן אז מה צריך בשביל זה?

20:40 | 15/8/2007  שאלה דחופה.בבקשה תעזרו לי  - slaffka     
21:00 | 15/8/2007    תשובה - ניר חובש