ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אבישג
נושא: יש לי כמה שאלות..
בתאריך: 30/3/2007  18:06

תוכן ההודעה:

שלום לכולם,
יש לי מספר שאלות שאני פשוט לא יודעת למי לפנות כדי למצוא את התשובות אליהן.
אז תחילה אציג את עצמי. אני חיילת כבר חמישה חודשים במסלול הייעודי מה שאומר שאני מסופחת לבסיס כעת, עד שאצא להכנה.
יש לי מספר שאלות בנוגע להתנהגות הקצינה שלי כלפיי.
היא מנעה ממני לראות רופא פעמיים, היא תמיד יוצאת לפניי. היא יוצאת ב4 לערך כל הזמן ואילו אני נשארת לעבוד עד האוטובוס האחרון שלי הביתה שזה עד רבע ל9. היא מחזירה אותי לבסיס בשעות כמו 5 בערב ואתמול למשל חזרתי לבסיס בשעה 7 בערב. ולא אני לא חוזרת כדי לבצע עבודה דחוםה עד כדי כך שזה לא יכול לסבול דיחוי למחר.
הקשלח"ית שלי מצדיקה את הקצינה שלי ואומרת שהעובדה שאני נשארת לעבוד הרבה אחריה זה לגיטימי כיוון שהיא גרה רחוק יחסית ואילו אני גרה קרוב יותר לבסיס.
קרה לי עוד משהו איתה. שלשום הגעתי לבסיס ללא הטלפון הנייד שלי כיוון ששכחתי אותו יום לפני כן אצל החבר שלי בבית. במהלך כל אותו היום היית נורא עסוקה בעבודה ולא היה לי זמן לצלצל לאמא שלי ולומר לה שהכל בסדר וכאלה. היא נורא דאגה וצלצלה לחבר שלי לשאול אם דיברתי איתו כי היא נורא דואגת.החבר שלי צלצל לקצינה שלי ושאל האם אני איתה. לאחר כמה דקות היא צלצה למשרד והחלה לצעוק עלי שחבר שלי צלצל אליה ודיבר אליה "כמו בהמה.." ושהוא חושב כנראה "שהיא חברה שלו מהשוק..."
אני צלצלתי לחבר שלי ושאלתי מה קרה שם, והא אמר לי שהוא לא התחצף אליה ולא אמר לה כלום לא יפה. (חבר שלי מלבד זאת בעל מזג חם נגדיר זאת כך, ויודע הכל על ההתנהגות שלה כלפיי בשעינייו נראית נורא לא הוגנת).
הוא צלצל אליה שוב והיא לא ענתה לו, אז הוא שלח לה הודעה ואמר לה שהיא הולכת הביתה ומשאירה את המשק"ית שלה לעשות את כל העבודה שלה במקומה, ואמר לה "עוד נדבר.." כמובן שאחרי זה היא צלצה אלי שוב ומרחה לעיי פשוט על זה אבל מה שהיא לא מבינה הוא שאני לא קשורה למעשה אני לא ארמתי לו לעשות את זה או כל דבר כזה. אתמול היתה לי שיחה עם הקשלח"ית שלי ואיתה (בשמונה בערב אחרי שהם החזירו אותי לבסיס בשעה 7) והיא צעקה עלי על המקרה, ואמרה לי שרק בגלל שאכפץ לה ממני והיא אוהבת אותי היא לא פוססלת לי את הקצונה, ןשחבר שלי מאיים על הקצינה שלי ושהיא רוצה לערב את המשטרה וכו´.

בבקשה אני מקווה שמישהו יקרא את זה ותגידו לי אם יש כאן איזושהי הפרה של הזכויות שלי בכל מה שקשור לכל מה שרשמתי.
תודה רבה מראש...

18:06 | 30/3/2007  יש לי כמה שאלות.. - אבישג     
23:43 | 31/3/2007    לגבי המקרה שלך - מנהל הפורום