ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  חגי
נושא: חייל משוחרר (פרופיל 24 זמני-רפואי)- התנדבות בחמ"ן
בתאריך: 31/5/2006  16:02

תוכן ההודעה:

שלום לגולשי הפורום,
שמי חגי, התגייסתי לצה"ל באוקטובר האחרון, עברתי קורס בחיל-המודיעין, לאחר חצי שנה- בשל בעיות רפואיות הוחלט בוע"ר לתת לי 24 לחצי שנה.
הגשתי בקשת התנדבות לפני כחודש- ואישרו לי להתנדב (לאחר קיום נוסף של וע"ר במקרפ"ר שבתל-השומר).

הבעיה שלי היא עכשיו, שבתא-מתנדבים שבבקו"ם- לא מתייחסים אליי בכלל- ומפנים אותי מגורם לגורם- ועכשיו אומרים לי שחיל-המודיעין לא מחזיר אותי- בגלל שאין לי סיווג ביטחוני יותר (כיוון ושוחררתי)- אמרתי לה שכבר יש לי סיווג ביטחוני והייתי בחיל-המודיעין, והיא בתשובה: ?#$% לא יודעת מה להגיד לי.
יחס מחפיר מצידם, אני צריך לרדוף אחריהם כ"כ הרבה זמן, כל יום שאני מתקשר לתא-מתנדבים שבבקו"ם- אומרים לי משהו אחר.
ובינתיים אני יושב מעל חודש בבית, מחכה שמישהו יטפל בבקשה שלי לחזור לצה"ל.
כבר לפני שבועיים אישרו לי לחזור לצבא בתור מתנדב, ובד"כ העניין לוקח יום-יומיים ואז אני אמור להתגייס מחדש ולחזור לשרת בבסיס שלי.

העניין מתעכב כ"כ, ואין לי כבר גורם לפנות אליו,
אני מרגיש שאני בכלל לא קיים בשביל אף גורם במערכת הצבאית ויעבור עוד הרבה זמן עד שיטפלו במקרה שלי.
הם רק צריכים לסדר את העניין עם הסיווג ביטחוני ולתת לי צו-הצבה בחזרה לבסיס חמ"ן שבו אני אמור לשרת.
לא לחינם עברתי קורס ארוך של חצי-שנה מטעם חמ"ן ויום אחרי סיום הקורס להשתחרר בבקו"ם.
נגרם לי עוול, מה עושים?!
מי יכול לעזור לי?

תודה מראש על כל מענה,
חגי.

16:02 | 31/5/2006  חייל משוחרר (פרופיל 24 זמני-רפואי)- התנדבות בחמ"ן - חגי     
01:48 | 6/1/2006    זאת בעיה בירוקרטית מוכרת בצה"ל  - מנהל הפורום    
00:09 | 6/6/2006    פרופיל 21 שימוש ציני של הצבא במונח שעבר זמנו. - חנן ד´ וייס, סא"ל מ