נשלחה על ידי:
רותם
נושא: בקשה להעברה- חשובה לי מאד התשובה!!!
בתאריך: 5/5/2006 16:31
|
|
|
תוכן ההודעה:
שלום רב, לכל מאן דבעי!
גויסתי לצה"ל בינואר 06 עברתי קורס x באזור y.במהלך הקורס היו מיונים להדרכה , כאשר כל מי שעובר את המיונים הללו נישאר להדריך באותה יחידה!
את המיונים הללו עברתי! עם תום הקורס נישארתי ביחידה,בזמן שכל יתר הקורס התפזר. הייתי אמורה להתחיל את ההכש"מ {הכשרת מפקדים},אולם כעבור מספר ימים{כאשר עדיין ההכש"מ לא נפתח} , היחידה אמרה לי כי לא הצליחו "למשוך" אותי אליהם, וציינו כי אינם יודעים למה ! וכי אאלץ לעזוב לתפקיד שהוכשרתי אליו...
בעקבות כך, פניתי לאחת הדרגות הגבוהות בצה"ל{מטעמי בטיחות אמנע מלציין} במכתב, ובו תיארתי לו את מצבי! כעבור זמן מה.. הוא השיב לי במכתב ובו ציין כי אינני התקבלתי להדריך ביחידה ,מכיוון שאין תקן- אחוזי האיוש דיי גבוהים!
חשוב לציין כי, כשאמרו לי לעזוב את היחידה , נאלצתי לעזוב בלי ויכוח , התפלמסות או כל דבר אחר!אמרתי לעצמי ננסה את התפקיד שהוכשרתי אליו! אולי שם יהיה יותר טוב, אף על פי שההדרכה זה התפקיד שהכי מהווה עבורי "אטרקציה" !
מאז חלפו חודשיים, ועדיין טמונה בי המוטיבציה והיכולת ש - כן לשוב בחזרה לשם.... השאלה שלי היא:
מה עליי לעשות: לפנות למפקד הנ"ל שוב? אולי התפנו תקנים?
טופס 55?
יש גופים כי אליהם אני יכולה לפנות?
חשוב מאד לציין ולהדגיש ,כי מפקדיי ביחידה החדשה , כן מודעים לרצונות שלי, ולא הכי שבעי רצון מכך, כיוון שהם רוצים כי אשאר בתפקידי{מן הסתם שירצו ,כיוון שאני עושה את תפקידי כרגע כמו שראוי לעשותו, וכמובן שלא אזלזל בו ולא אסרב פקודה !אחרת אני אוכל להענש ...!}
מאד חשובה לי תשובה , כי כרגע בתפקידי הנוכחי וסליחה על הביטוי אני מרגישה כי אני" מתבזבזת" ולא מבטא את הכולות שלי!
{וכדרך אגב -תפקידי כרגע הוא לא התפקיד שהוכשרתיו אליו במהלך הקורס, לא רלוונטי ,לכן לא אציין"}!
בתודה מראש
|
|
|
|
|
|

|
|
|
| 23:39 | 5/5/2006 | אין לי תשובה אבל.... - ניר |
|