ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אבי
נושא: מבקש עזרה דחופה
בתאריך: 19/1/2006  13:11

תוכן ההודעה:

אני נפקד כבר כ 42 יום, תקופה קצרה ליפני שיצאתי לנפקדות ביקרו אצלי משקית ת"ש וקצינת הת"ש של הבסיס בשל מציבי הנוחכי (עוזר לאבא שלי בטיפולי גמילא נגד סמים 3 פעמים בשבוע) חיי בתנאים של ללא חשמל ומים ההורים שלי גרושים והחלטתי לעבור לגור עם אבא בשביל לעזור לו להשתקם לאחר הביקור קצינת הת"ש שחשה לרעה במצב שבו אני חיי והחליטה והתערב ולזרז הליכים..הגשתי בקשה לת"ש ובקשה למיוחדת דחופה..הגעתי למצב של ירידה במשקל וחוסר שינה (כ 4 שעות בלילה) לא הייתי מסוגל לתפקד וחזרתי לבקש ולבדוק מה בעניין המיוחד..לאחר כמה ימים התברר שהמפקד האישי שלי לא חתם,חזרתי אל המפקד האישי שלי ואמרתי שאני חייב לצאת למיוחד ואין בכוונתי לאישר ביחידה בגלל עוד כמה בעיות אישית שקשה לי לדבר עליהם ואני חושב שלמרות זאת יש לי עדיין סיבה מוצדקת ואיני מבין למה הוא מתעקש שלא לחתום.. לאחר הסבר קצר ולא משכנע שנתן לי (הסיבה: אני אמור להיפלט בתקופה קצרה מאוד ואם ישחרר אותי למיוחדת ברגעה שאני יחזור לבסיס אני ישר היפלט ממנו)
ברגע שגילתי שחברה שלי בהריון כבר לא יכולתי יותר וניפקדתי מהשירות..ליפני כ שבוע הגיעו לביקור מהבסיס ולהפתעתי המפקד האישי שלי אפילו לא טרח להגיעה אלה מפקד אחר שהיה באיזור כדי לקחת נשק של נפקד אחר, מכיוון שאין לי קו טלאפון בבית וקו הפלאפון שלי נותק עקב חוב שאין באפשרותי לשלם דיברתי איתו בטלפון של המפקד שהגיעה ובשיחה בנינו הוא אמר שאחרי כמה הליכים הסמ"ג (משהו כזה לא הבנתי אותו) חתם על ת"ש 5 וזה מוקפא מכיוון שאני לא נמצא בבסיס..הסברתי לו שחברה שלי בהריון ואין לי אפשרות לחזור ושהיא עדיין תלמידה בב"ס והיא מפחדת לעשות הפלה, עכשיו אני יודע טוב מאוד מה יהיה מצבי אם ילד במצב כמו שאני חיי עכשיו..יש לי את כל האישורים אם זה מהטיפולים של אבא שלי ועד להריון של החברה מה אני עושה אני כבר לא יכול יותר!

13:11 | 19/1/2006  מבקש עזרה דחופה - אבי     
17:53 | 30/1/2006    עזרה דחופה - צוות הקשב    
18:11 | 19/1/2006    מה שעליך לעשות על פי כל הדעות - מנהל הפורום    
21:00 | 19/1/2006       יש בזה הגיון רב צודק בהחלט.. - אבי    
21:18 | 19/1/2006          אחרי כמה זמן אני נשפט מחוץ ליחידה? - אבי    
17:58 | 30/1/2006             שאלתך לא מובנת - צוות הקשב