ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  בדיכאון
נושא: מפקדים מתנכלים
בתאריך: 14/12/2008  19:03

תוכן ההודעה:

שלום אני לפני וועדה של שינוי שיבוץ עם מפקד הבסיס בזמן שאני מחכה לועדה המפקדים שלי מתנכלים לי בגלל שההיתי הרבה בגימלים והם לא אוהבים לטענתם חילים עם פטורים וגימלים
אחד הדברים שהם עשו לי היה לי פטור זקן תיקני ולמפקד בדרגת סגן אלוף הוא טוען שלא מגיע לי פטור זקן אחרי שנה וחצי שיש לי פתאום לא בא לו שיהיה לי וקרע לי אותו שהלכתי לרב הבסיס להוציא שוב פטור הרב מכיר ויודע שאני עושה את זה מטעמי דת הוא חידש לי אותו אבל למפקדים זה לא איכפת הם לוקחים לי ומאימים עלי שעם אני לא יתגלח הם ישפטו אותי והם טוענים שהפטור של הרב הראשי של הבסיס לא תופס אצלהם הם כל הזמן מאימים עלי שהם יחפשו אותי הם אומרים בפירוש את זה גורמים לי לדיכאון לפחד לבוא לבסיס אני מרגיש שהם מנסים לתפור לי בכוונה תיקים הדבר הזה גורם לי לדכאון ואני לא יכול לסבול את זה הם לא מניחים לי אין לי כבר למי להתלונן המפקד הכי גדול שיש לי גישה אליו יש לו יד בדבר הזה מה אני יכול לעשות הגעתי למצב שאני חושב על להזיק לעצמי בשביל להוציא גימלים רק לא ללכת לשם משהו יכול לעזור בבקשה

19:03 | 14/12/2008  מפקדים מתנכלים - בדיכאון     
07:19 | 17/12/2008    לשאלתך ,(מבקש את התערבות מנהלי הפורום - 4U    
22:46 | 18/12/2008    מכשיר הקלטה. אני לא צוחק, תקליט אותם אומרים את זה - אלרגי