נשלחה על ידי:
חיילת מתוסכלת
נושא: קיצור שירות ושינוי שיבוץ בתאריך: 23/10/2005 22:34
תוכן ההודעה:
יש לי שתי שאלות -
1. לפני גיוס למדתי בפרוייקט "הזדמנות שנייה" שם נאמר לי כי מי שדחה את תאריך הגיוס שלו לשפ הלימודים ומתגייס לאחד תאריך מסויים, יקבל קיצור שירות של חודשיים - שלושה. אני התגייסתי אחרי התאריך ואמורה לפי הקיצור שירות להשתחרר עוד ארבעה חודשים.
לפני כחצי שנה, ביקשתי מהקצינה שלי שתברר לי מה קורה עם זה והיא אמרה שאני משתחררת בקיצור שירות שנאמר לי. באוגוסט יצאה פקודה חדשה בנוגע לזה שרק מי שדחה את הגיוס ב*שנה* מקבל את הקיצור שירות.
בדקתי שוב, בשלישות הראשית הוזנו לי שני תאריכי שחרור [אחד לפי הקיצור והשני - קצת מוזר - 10 ימים אחרי התאריך שהתגייסתי בו בלי הקיצור], אף אחד לא יכל להגיד לי מה קורה שם.
השבוע דיברתי עם השלישה [בינתיים עברתי יחידה] שאמרה לי שאצלה מוזן תאריך המקור + 10 ימים נוספים [אין אזכור לקיצור השירות].
מה אני יכולה לעשות עם זה? עם מי אני יכולה לבדוק?
2. לפני שלושה שבועות העבירו אותי מתומ"ל לבט"ר. ההחלטה הייתה שלי ושל הקצינה שלי. בכל אופן, שלחו אותי לבסיס מסויים להיות פקידה של פלוגת טירונים. השבוע המ"פ החדש שלי התקשר אליי ואמר לי שעושים לו בעיות ורוצים לשלוח אותי לבסיס אחר של טירונים.
אני יכולה לעשות משהו נגד זה?
א. עצם זה שהחלטתי לעזוב את התפקיד הקודם היה בתנאי שאני מגיעה לבסיס שנאמר לי.
ב. אני לא יכולה כל שני וחמישי לעבור בסיס עם כל הדברים ולחתום הלוך ושוב על טופס טיולים יוצא ונכנס.
עם מי אני יכולה לדבר על זה?
סליחה על אורך ההודעה אבל זה ממש חשוב לי.
תודה למגיבים.