נשלחה על ידי:
צריכה עזרה דחוף!!!!!
נושא: למבין/ה בפרופילים רפואיים להכנס...
בתאריך: 14/10/2005 12:53
|
|
|
תוכן ההודעה:
אני יודעת שההודעה הזאת ארוכה אך אני מקווה שיהיה לכם סבלנות לקרוא אותה מכיוון שאני כבר מיואשת ולא יודעת עוד למי לפנות!
קוראים לי עמית,
אני משרתת כשנה וחודש בצבא..
ויש לי בעיה עם האוכל של הבסיס
אני לא אוכלת בבסיס בחדר אוכל כי האוכל הוא מתחת לכל ביקורת
הוא חסר טעם והצורה שעושים אותו גם מתחת לכל ביקורת(ידיים מלוכלכות של הטבחים,תנאי מטבח מחפירים,חוסר אסתטיקה וניקיון,חוסר טעם)
היציאות של התפקיד שלי זה לעשות 2 לילות בשבוע לערך-כלומר להיות ערה 24 שעות ואסור לי לצאת מהחדר מבצעים-אולי פעם אחת כדי ללכת לשירותים או לעשות סנדוויץ´ זריז,ויום אחרי אני יוצאת הביתה לישון וחוזרת יום למחרת,עושה שבת ל-3
התפקיד הזה צורך המון סבלנות עירנות רבה ואחריות רבה,הבעיה
היא שבגלל שאני לא אוכלת ובגלל שאני משרתת במקום כ"כ רגיש שכל יציאה שלי מהמקום עלול לקרות משהו חמור עקב היציאה,אני בקושי אוכלת והקיבה שלי הצתמקה לגמרי שאפילו שאני מגיעה הביתה אני כ"כ עייפה אז אני הולכת לישון וגם בבית בקושי מצליחה לאכול כי אני מפספסת המון ארוחות ביום אז הקיבה שלי לא יכולה להכיל הרבה.אין אחד שלא שואל אותי למה אני כזאת רזה ואיך גייסו אותי,וזה נורא מטריד אותי..
אני התגייסתי 42 קילו,וירדתי וכעת אני שוקלת 38(אני בחורה שבדצמבר אהיה בת 20)תמיד הייתי בחורה רזה יש לי חילוף חומרים מהיר,זאת אף פעם לא הייתה בעיה בריאותית,אך עכשיו עקב הצבא והתפקיד שדורש ממני המון,ירדתי המון(כל קילו אצלי זה קריטי)התחלתי להיות חלשה יש לי כל הזמן סחרחורות וכאבי ראש,אני לא מסוגלת להיות עירנית ולהיות מפוקסת מספיק בעבודה,
דיברתי עם המפקד שלי,אך עקב זה שיש מחסור בכוח אדם בתפקיד שלי קיבלתי אטימות מוחלטת מצד המפקד שלא מוכן לעזור.
אני חוששת מאד לבריאות שלי אני מרגישה שאני הולכת ודואכת אני מפחדת שבסוף אני אתעלף ויהיה לי נזק בלתי הפיך,שאני לא אצליח לעלות במשקל עקב המצב שאני נמצאת בו כעת.
יש לי כל הזמן חרדות ואני לא יודעת מה לעשות יותר,
הבקשה שלי ממכם היא לעזור לי כיצד לצאת מהתפקיד ובכלל לצאת מהשירות על פרופיל רפואי כי זה מצב שאני מפחדת שלא אוכל לצאת ממנו,אני זוכה לאטימות מצד מפקדיי,מה אוכל לעשות אילו צעדים(מרפאה-וועדה רפואית-להוריד פרופיל-פרופיל21רפואי)כמה זמן יידרש ומה אוכל לעשות כדי לצאת מהמצב שאני נמצאת בו, ומהמערכת החסרת רגישות והאטומה הזאת למצבי?
אם אני שוקלת 38 הם לא מייד צריכים לשחרר אותי?
מה ייקרה אם אני אמשיך להרזות עקב זה שלא יהיו מוכנים להוציא אותי ?
אני מפחדת,מאד מפחדת
בבקשה תעזרו לי כל מי שמבין בהורדת פרופיל הוא יציאה מהצבא בבקשה תעזרו כי כבר התייאשתי ואני הולכת ודואכת...
בבקשה עזרה
בבקשה.
|
|
|
|
|
|

|
| 12:53 | 14/10/2005 |
למבין/ה בפרופילים רפואיים להכנס... - צריכה עזרה דחוף!!!!!
|
|
| 15:06 | 14/10/2005 | מה??? - מישהי |
|
| 16:28 | 14/10/2005 | לגבי נושא זה - מנהל הפורום |
|