נשלחה על ידי:
רוצה לעבוד
נושא: אישור עבודה בתאריך: 27/6/2005 22:53
תוכן ההודעה:
שלום, השאלה שלי יכולה להישמע קצת פרובוקטיבית או אולי כאילו אני מחפש סיבות לכעוס אבל אני מדבר בכוונות טהורות ולב שלם.
אני מקווה שתענו לי על זה...
אני חייל קרוב לשנתיים, יוצא יומיות ורוצה לעבוד.
כדי לעבוד אני צריך לקבל אישור, שזהו תהליך שכידוע עובר דרך מש"קית ת"ש וכו´.
לפי הבנתי ישנם מספר קריטריונים לקבלת אישור עבודה ואחד מהם זה שאני צריך להציג תדפיסי בנק שלי ושל הוריי בכדי להראות שיש לי מינוס בבנק.
לי אין מינוס בבנק ולא בעיות כלכליות קשות אבל מכיוון שאני יוצא יומיות, ובתור ג´ובניק אני מרוויח כ350 שח לחודש הייתי רוצה בשארית היום שלי לעבוד ולהרוויח מעט כסף בכדי שאוכל לשם כל מיני הוצאות שיש לי.
אמרו לי שבלי מינוס אין לזה סיכוי אבל אני שואל (כאן מגיע החלק שעלול להישמע מוזר) למה לרוני דואני (רוני סופרסטאר, הזמרת), תום אבני (מחנה בערוץ הילדים), אגם רודברג (שחקנית, דוגמנית) יש אישור עבודה יום אחרי שהתגייסו לצה"ל? האם הם שווים יותר ממני בעיני צה"ל ? האין זה לא מספיק שהשירות שלהם גובל בביזיון הן מבחינת הזמן שהם נמצאים בפועל בצבא והן במחינת השיבוץ הנוח, ללא קשיים והאוטומטי למקומות נוחים שהם זוכים להם ?
מן הסתם אין להם שום בעיות כלכליות והם ממשיכים לנהל את חייהם כרגיל.
אני לעומת זאת בן אדם רגיל שרק רוצה לגמור את החודש עם עוד 1000 - 2000 שקל בבנק בכדי לעזור בבית.
רציתי לדעת אם אני שולח בקשה לעבודה והיא תשלל, האם יש כאן עילה לקבילה או אולי עתירה לבג"ץ.
אני מקווה שתענו לי על זה, תודה רבה!