נשלחה על ידי:
ר
נושא: כנסו ותשמעו משהו שקרה לי !!! בתאריך: 5/6/2005 18:39
תוכן ההודעה:
לפני כחודשיים וחצי בערך נתפסו חיילים בחדר שלי לאחר שתית אלכוהול בזמן שאני הייתי בבית שלושתם קיבלו 21 יום ריתוק לאחר שבוע אני חזרתי לבסיס ושמעתי את זה לאחר כמה ימים הם לא למדו את הלקח. ובזמן שאני חזרתי לחדר הם הוציאו שוב בקבוק שתיה ולמרבה הצער הרס"ר מחנה שלנו בא לבדוק אם הם נמצאים בחדר (בגלל הריתוק) והדלת הייתה נעולה ולאחר כמה דקות הם פתחו לא את הדלת והוא חיפש בחדר ומצא את הבקבוק ופנה דווקא אלי ואמר שמחר אני וכל החדר הולכים לכלא . יום למחורת עלתי אליו ואמרתי לא שאני לא שתיתי ואני מוכן להבדק ושלא ידעתי שהם הביאו שתיה אבל הוא התעקש והחליט שאני ידעתי וזה החדר שלי ואין דבר כזה שלא ידעתי אמרתי לא שיזמין מצח או כל גורם אחר ויבדוק לפני שהוא מאשים אבל הוא לא האמין והעלה אותי למשפט על הטענה שנצא אלכוהול בחדר (לא על שתיה) הגעתי למשפט (משפט מהיר לא סתם הייתי על חצי ב´ אם מעיל א עלי) והמפקד (אל"מ) .לפני נכנסו שניים הראשון לא קיבל כלום השני 14 יום מחבוש ואז אני ניכנסתי וסיפרתי למפקד את הסיפור ונישבעתי ואמרתי לא שאני מוכן לחתום לו שאני לא אשם והרס"ר התערב וחימם אותו עוד יותר המפקד שאל אם אני יכול להביא עדים וידעתי שהשניים כפרו באשמה ולא יכולתי להכניס אותם ולהחמיר את המצב והוא שפט אותי ל14 יום מחבוש. יצאתי מהמשפט עצבני ואמרתי לרס"ר שאני לא משנה לא ניכנס לכלא ופני לאבא שלי שהיה איש צבא והוא פנה למפקד ודחו לי את הגזר דין לעוד 10 ימים עד ערעור שלכתי ערור וסיפרתי גם שם את הסיפור ולאחר שחזרתי אמרו לי שוב אני ניכנס לכלא ושהערעור נדחה על ידי מפקד הבסיס (תת אלוף) שוב סירבתי ופניתי לאבא שלי ופנינו לעורך דין בפרקליטות שבדק וחקר את הנושא אבל לא את המקרה אלה את החוקיות שבוא ולא מצא פגם ואמר לי להתפנות לכלא כי נישאר לי רק 11 ימים כי מותר לדחות עד שבוא גזר דין סירבתי ופנינו הפעם יותר רחוק לסגן מפקד פרקליטות מז"י שלאחר יומים ביטל את המשפט על הטענה שבתלונה רשום שהחזקתי משקה אלכוהול . וזה לא נכון כי רס"ר טען שנשפטתי על כך שידעתי שהיה אלכוהול בחדר שזה לא נכון . יצאתי נקי אבל לא נקי ממש בגלל שהרגשתי שנשפטתי על משהו שלא עשיתי וזה מראה כמה שההחלטה היא על סמך אמון לא עובדות לא בסדר ואין מה לעשות "צבא זה מאפייה" לא סתם אומרים את אולי זה נכון . ! . חומר למחשבה לא לכולם יש אבא שיכול לעזור וחבל שזה ככה צריך לחשוב על דרך כי זה לא פעם ראשונה ולא אחרונה ! . ! .....