נשלחה על ידי: ברק נושא: שאלה בקשר להעברת פלוגה בתאריך: 5/8/2012 02:40
תוכן ההודעה:
אהלן, קודם כל סליחה אם אני קצת נואש בדרך שאני רושם את הדברים.. פשוט אני יושב פה במחשב ובא לי לבכות כבר..
אני משרת במג"ב קרוב לשנה בתור לוחם
אני בפלוגה קרוב ל-6 חודשים..
נתחיל מהתחלה.. יש לי בעיות ת"ש
אבא שלי נפטר לפני 5 שנים הוא היה פנסיונר של צה"ל
יש לי עוד 3 אחים גדולים אחד נשוי, עוד אחד בצבא עושה יומיות עם אישור עבודה הוא חי אצל אח שלי הנשוי בדירה (זה יותר קרוב לו לבסיס ולעבודה.. הוא כל יום עובד עד 1 בלילה)
ורק אח אחד גר עם אמא שהוא בן 29 וגם עוד גג שנה כבר עובר דירה.. הוא גר עובד מ-6 בבוקר עד 6 בערב
אמא שלי עובדת מהבית יש לה צהרונית והיא כבר מבוגרת בת 60
מהרגע שהתגייסתי לא ביקשתי עזרה בכלום.. המש"קית עשתה לי שיחה שמגיע לי הת"ש 2 וזהו.. לא מבקש אפטרים לא מבקש לשרת קרוב לבית לא מבקש לצאת חגים אמרתי לעצמי 3 שנים בא לתרום מעצמי רציתי לצאת לקצונה לחתום קבע וזה.. אבל זה היה בעבר.
בכל מקרה אחרי הטירונות הגעתי לפלוגה שאני משרת בה כרגע.. פלוגה שידועה כבעייתית ואחת כזאת שכולם רוצים לעוף ממנה
מהרגע שאני פה אני רק סובל.. רק סובל אין לי מילה אחרת
כל יום מתעורר למשמרת עולה משמרת 8-12 שעות חוזר מהמשמרת לבסיס הולך לישון עד שמעירים אותי שוב
לא עושה כלום לא תורם ולא בטיח.. כל היום חושב על זה שאני פה ואשכרה לא עושה כלום במקום להיות עכשיו עם אמא שלי בבית ולעזור לה בעבודה ולא אישה בת 60 צריכים לשאוב, לקפל, לבשל ל-15 ילד בלי עזרה מאף אחד.. שלא נדבר על השבתות שהיא עושה לבד היא ואח שלי בבית
אמרתי ניתן לזמן לעבור אולי זה שביזות של התחלה.. 4 חודשים ראשונים ואז פשוט התייאשתי
הלכתי למש"קית אמרתי לה אני לא יכול להשאר פה יש לי בעיות בבית אני רוצה קל"ב.. לא אישרה אמרה שהיא לא יכולה לעזור
אמא שלי דיברה עם הקצינה שלה ואותה תשובה לא יכולה לעזור..
ניסיתי לדבר עם המ"פ.. אותה תשובה לא יכול לעזור לי בזה זה צבא תמשיך פה עם הזמן יהיה לך טוב..
דפקתי נפקדות הייתי יום בבית המפקד שלי התקשר לאמא שלי הבן שלך יילך לכלא פה ושם אמא שלי אמרה לי בשבילי תחזור תראה קב"ן, קב"ן בתוך יעביר אותך..
חזרתי לבסיס אחרי יום לא עשו לי כלום ואני מודה להם זה ביקשתי קב"ן..
אחרי שבועיים באמת הביאו לי קב"ן ולפני יומיים הלכתי לקב"ן..
דיברתי איתה הסברתי לה את המצב בבית ואת המצב בבסיס שאני פשוט לא יכול להשאר שמה.. העבודה שמה סטטית מטריפה אותי לא מרגיש שאני תורם לא מרגיש כלום מעדיף כבר ללכת להיות ג´ובניק
בסוף השיחה היא אמרה לי שהיא לא יכולה גם לעזור לי וזה קשור לקצינת אמ"ש..
אמרתי לה שלום וביי הלכתי הביתה ולא חזרתי לבסיס מאז..
היום המפקד שלי היה אצלי בבית ניסה לשכנע אותי לחזור.. אמרתי לו אני לא חוזר פעם הבאה תבוא לפה עם אזיקים תיקח אותי לכלא..
אני פשוט לא מסוגל להעביר שמה עוד משמרת אחת בפלוגה הזאת.. בקטע של חירפוון!!
כל אחד שאני בא אליו אומר לי שהוא לא יכול לעזור לי...
אמא שלי דיברה עם הקצינת אמ"ש הקצינה אמרה לה שהיא יכולה צריכה לדבר איתי אבל גם אם היא תעביר אותי זה יהיה רק עוד כמה חודשים ולא כרגע..
אני לפלוגה הזאת לא חוזר.. וגם אם חוזר אז לא עולה למשמרות שמה..
עם מי אני יכול לדבר מה אני צריך לבוא לקב"ן עם בקבוק בירה להגיד לה או שאת מעבירה אותי או שאני דופק לעצמי את זה בראש??
למצב כזה צריך להגיע?? נמאס לי כבר מכל הצבא הזה עד שלא ייקרה לי משהו אף אחד לא ישים עליי..