ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  קובי
נושא: שבוע רגילה? או שלא
בתאריך: 25/1/2008  00:46

תוכן ההודעה:

אני בקורס של 8200 אני עוד חודש וחצי מסיים אותו... הגעתי לבסיס שאני ישרת בו בסדיר ואז הבנתי משהו מאוד מעצבן! בניגוד לכול החיילים בצבא שאחת ל4 חודשים מקבלים שבוע אחד של רגילה אצלנו בבסיס אין דבר כזה... היציאות הם 11-3(11 בבסיס) ולאחר שנה זה הופך ל10-4 (10 בסיס 4 בבית) בקיצר מסתבר שאנחנו לא מקבלים שבוע רגילה בגלל זה שאנחנו יוצאים 10-4 לאחר שנה... במקום שבוע אנחנו מקבלים רק יומיים שאותם חייבים להצמיד ליציאה ואי אפשר לצבור אותם וכדומה...
אני מנסה להבין מה ההגיון מאחורי זה ולא מבין, אני רוצה לדעת האם הם יכולים לעשות משהו כזה? האם זה מותר? מה אנחנו יכולים לעשות כנגד זה?
אני רוצה לדעת למה אנשים שהם בבסיסים אחרים ומשרתים יומיות... ויוצאים כול יום הבייתה ונהנים ויוצאים וכדומה מקבלים שבוע רגילה אבל אנחנו שנמצאים בבסיס כל הזמן חוזרים רק כמה 6 ימים בחודש הבייתה לא מקבלים שבוע של רגילה- לנו לא מגיע להנות קצת? לצאת לטייל לשטוף את הראש וכדומה? שלא נדבר על כך שאם יש אירוע משפחתי או משהו ורוצים לצאת אז מחתימים על יום רגילה ואז יוצא מצב שמתוך היומים יום אחד הולך על איזה אירוע ויום אחר על איזה משהו והינה אין לנו רגילה...
אני לא רוצה שיבינו אותי לא נכון אני לא רוצה יומיות אני נהנה בתפקיד שלי ורוצה לתרום אבל מנגד אני רוצה יחס הוגן!
אני יודע שרשמתי מגילה אבל בבקשה תעזרו לנו
תודה
תגיבו לי למייל kobic9@Walla.co.il

00:46 | 25/1/2008  שבוע רגילה? או שלא - קובי