ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  david bowie
נושא: חוסר התייחסות לבעיה רפואית..
בתאריך: 2/5/2008  19:11

תוכן ההודעה:

בערך שנה לפני הגיוס הלכתי לאורטופד לאבחן מום מולד במפרקים ברגליים(כפות רגליים) ובידיים(אגודלים ופרקי כף יד). הלכתי לאורטופד מכיוון שהיו לי כאבים שנבעו מהמום האורטופד המליץ לי על ניתוח והוא אמר שזו הדרך טיפול היחידה, מכיוון שזה מום מולד החלטתי לראות אם המצב מחמיר ולא טיפלתי בזה. על כל מקרה חודש לפני הגיוס בערך הלכתי שוב לאורטופד והוא שוב אמר שאני חייב לעשות ניתוח.. וששאלתי אותו אם זה יוריד לי את הפרופיל או משהו הוא אמר לי בלי קשר לניתוח אסור לך לשרת שירות קרבי. לאחר מכן שלחתי את ההאבחנה(רק את האבחנה בלי ההמלצה שאסור לשרת בקרבי) והורידו לי פרופיל ל72. עכשיו זה כבר לא משנה היו לי כאבים ועדיין יש לי כאבים וסיימתי כבר טירונות של 3 חודשים והידיים שלי כואבות... במהלך הטירונות קיבלתי הפניה מקצינת רפואה לאורטופד באופן דחוף בקשר לבעיות שלי בלי שהיא ראתה את האבחנה של האורטופד האזרחי.. בגלל שהייתי בגימלים ושהמפקדים שלי לא טרחו למרות הבקשות שלי להגיד לי מתי ההפניה פספסתי אותה .. על כל מקרה אני חושב שאני חייב ניתוח ביד דיברתי בטלפון עם האורטופד שטיפל בי באזרחות והוא צעק עליי למה לא עשיתי ניתוח ואיך הלכתי לקרבי וכו.. עכשיו אני לא יודע למי לפנות.. רופא אחר של הבסיס החליט שבמקום לחדש לי את ההפניה לאורטופד קודם נעשה בדיקות דם וכו.. והוא לוקח את הזמן ובנתיים אני סובל מכאבים ויכול מאוד להיות עושה לעצמי נזק בלתי הפיך... השאלה שלי היא איך אני מדבר עם מישהו עם כוח שיראה את המצב שלי ויבין שאני צריך ניתוח ויתן לי את ההפניות שאני צריך כאשר אני כבר 3 חודשים בצבא ואחרי שבוע כבר ביקשתי אורטופד

19:11 | 2/5/2008  חוסר התייחסות לבעיה רפואית.. - david bowie     
20:56 | 2/5/2008    דיוויד בואי -למי אתה בא בתלונות? - מיקי    
21:09 | 2/5/2008    תשובה - ניר חובש