נשלחה על ידי:
חיים
נושא: בעיה רפואית - זלזול מצד המפקדים - עזרה בבקשה !!
בתאריך: 1/10/2008 20:24
|
|
|
תוכן ההודעה:
שלום,
חברתי משרתת כרגע בטירונות 03 קרבית בנ"מ.
נמצאו אצלה בעיות ברכיים, היא סובלת מגמישות יתר במפרקים, בעקבות כך נוצרים לה זיזים על הפיקה שגורמים למים בברך, זה גורם לנפיחות וחוסר יכולת להזיז את הברך, ממש כך!
היא הלכה לאורטופד מומחה בבילינסון והוא קבע את מה שקבע (בדיוק מה שאמרתי), בנוסף הוא אמר שבמידה והיא עושה פעילות (הוא ממליץ לא לעשות שום פעילות במשך חודשיים) היא חייבת לשים מיד קרח על הברך. באופן שוטף היא חייבת לשמור על הברכיים חמות כך שהכאב יפחת.
היא חזרה לבסיס אחרי תקופת גימלים של מספר ימים, כל חברי המחלקה שלה היו בשטח, היא נשארה לבד בבסיס, שום מפקד לא ענה (כי אין קליטה בשטח), גם אלו שענו אמרו לה "נחזור אליך עוד מעט" ומאז הפסיקו לענות לה. היא קיבלה ארוחה ראשונה רק אחרי 10 שעות שהיא ישבה בבסיס לבד (!!!!!!!!), בנוסף היא ישנה בחדר מבודד (כיתת הלימוד שלהם) עם מזגן שאמור לחמם, אבל בפועל עובד לפרקים קצרים. הרופא שהיא ראתה ביחידה אמר שהיא צריכה להמשיך עם הטיפול הרפואי (כדורים + פיזיוטרפיה) במשך שלושה חודשים ורק אז לראות ועדה רפואית (נראה לי שטויות במיץ), היא שאלה אותו "מה אני עושה בנתיים? אני לא מסוגלת לתפקד, למה שאני אשאר פה ואחמיר את המצב אם בבית אני חשה הקלה?" הוא ענה לה בטיפשוטו "שהמפקדים שלך יחליטו".
עכשיו אני תוהה, האם למפקדים יש קשר לבעיה רפואית כזו או אחרת??? לא הוא אמור להחליט??? ודבר נוסף, האם יש עילה לקבול את המפקדים ואת הרופא על כל מה שהם עוללו לגברת????
תודה רבה לעוזרים.
|
|
|
|
|
|

|
|
|
| 23:03 | 1/10/2008 | תשובה - ניר חובש |
|