ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  ניר חובש
נושא: תשובה
בתאריך: 25/10/2007  23:34

תוכן ההודעה:

1. לפי דברייך אני מבין שמפקדייך מכירים את הבעייה- לכן אני לא רואה שום סיבה שהם לא ייתערבו. אני ממליץ לדבר עם המפקדים שלך ולערב אותם יותר במצוקותייך- הם ערבים לבריאותך ומומלץ מאוד שייגשו לרופא וידונו איתו על הנושא ביחד איתך!
2. יש לך פטור ממומחה ממאמצים- אי לכך, רופא היחידה יכול להתאים לך פטורים מתאימים לאופי היחידה והפעילות שלך (לא סתם המלצות מומחה מגיעות לאישור רופא היחידה וליקולו- כאן מקומ של רופא היחידה לגזור את ההקלות המתאימות- אם לטוב ואם לרע).
3.ממליץ גם לערב את ההורים- לתת להם את הטלפון של מפקד היחידה ושיידברו איתו ישירות- זהו דבר דיי מקובל היום ומאוד מאוד עוזר- המפקדים מפחדים מההורים!
4. ניתן לפנות למדור פניות במקרפ"ר ולספר להם על הבעייה ולקבל מהם מענה.
5. במידה וכלום לא עזר יש לנסות להגיש קבילה (למרות שאין פה ממש הצדקה לקבילה, אבל מניסיוני בתור איש חיל רפואה, מיד כשמגיעה למרפאה קבילה, אותו קובל מקבל יחס מועדף...

-עצה שלי: אתה נשמע ילד טוב מדיי וריקוצלהעייה חמורה אשר יכולה לסכן את הפוריות שלך במידה ותהיה הזנחה! תזהר מזה ואל תוותר!!! תלחם כי לעיתים צריך להלחם, לעיתים יש בצבא אנשים אטומים- מה לעשות?!?! הרופא שלך נשמע אטום למשל (איזה מן תשובה זו לפי ספר פרופילים לא מגיע לך פטור מתורנויות?!? האם הורידו לך פרופיל על הבעייה הזו? הרי זו בעייה זמנית! אני מוכן להתערב שלא הורידו לך פרופיל, אז מה הוא מזיין ת´שכל?!?!? הוא מעדיף שתסבול ותסכן את הפוריות שלך על חשבון עבודות מטבח ורס"ר? הוא מערכתי מדיי וזה לא תקין בעיניי).
נסה מה שאמרתי ותהיה יותר תקיף!
בהצלחה!

20:04 | 25/10/2007  וריקוצלה וכאבים - מיואש     
23:34 | 25/10/2007    תשובה - ניר חובש    
08:31 | 26/10/2007       תודה, וכן הורידו - מיואש