נשלחה על ידי:
ניר חובש
נושא: תשובה בתאריך: 15/10/2007 19:56
תוכן ההודעה:
הנושא איננו פשוט כלל!
ראשית- כאמור בנך מבוטח עי" חיל הרפואה.
חיל הרפואה ממן כל ניתוח שנדרש עבור כל חייל במידה והומלץ ע"י רופא מומחה לאותה בעייה.
נושא הורדת פרופיל זמני (24) ע"מ לנתחו ע"י רופא מסויים כמעט ואיננה אפשרית לא מקובלת ולא תאושר (אני אומר זאת כמעט בבטחון מלא- יש מקרים יוצאים מהכלל בהם היד על החותמת המאשרת קלה ביותר).
ע"מ לקבל פרופיל זמני 24 יש לקבל הפנייה לרופא מומחה ע"י רופא היחידה (שאגב לא חייב לתת...). במידה ניתנה הפנייה לרופא מומחה יש לקבל המלצה להורדת פרופיל 24. לאחר מכן מתקיימת וע"ר (ועדה רפואית) אשר בוחנת את המלצת המומחה ומאשרת סופית את הורדת הפרופיל.
אני ממש ממליץ לרדת מהרעיון:
1. אתה זה שתשלם על הניתוח.
2.פרוצדורה ארוכה ומעייפת.
3.סיכוי נמוך מאוד שיאשרו דבר כזה בגלל סיבה כזו.
המלצותיי:
יש ליצור קשר עם קר"פ פעילה פיקודי (רופא שעוסק בבירוקרטיה ואישורים) דרך רופא היחידה/מפקד/אחראי המרפאה, ולשאול אותו (קר"פ פעילה) האם אותו רופא שאתה מעוניין שינתח את בנך עובד עם הצבא.
במידה ולא- נסו לבקש אישור תקציבי לניתוח אצל אותו מנתח (דרך קר"פ פעילה)- לרוב מאשרים, הצבא לא נכנס לקטנות במקרים כאלו- להפך! הוא בא לקראת.
במידה וניסיתם את כל המלצותיי וכלום לא עזר (סביר להניח שזה כן יעזור כי זה מה שמקובל), פנו למוקד פניות של חיל הרפואה ותעלו מולם את הבעייה- שם יימצא לכםפתרון סופי בעניין! הטלפון מופיע בראש עמוד זה תחת הכותרת "טלפונים חשובים".
בהצלחה- אבקש לעדכן אותי.