ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אמא של חייל
נושא: לענת- 9 החודשים האחרונים הוכיחו לי שאת צודקת
בתאריך: 5/7/2007  06:03

תוכן ההודעה:

לצערי הרב, לא ידעתי רגע אחד של מנוחה מאז גיוסו. כל זה בגלל שיבוץ מוטעה. בלשכת גיוס דרשו מסמכים רלוונטים למצבו, קיבלו, אך החליטו בכל זאת שהוא ראוי לכל משימה.האטימות שאני נתקלת בה, חוסר האונים, מדירים שינה מעיניי.הוא אסיר רק בגלל שלא הצליח בשום דרך אחרת לעבור מהבסיס הקיים.לצערי הרב, גם משק"ת ת"ש וגם המפקד הישיר של הבן שלי, טוענים שמפקד היחידה הוא אדם רע, שכל תאוותו היא לחנך מחדש את ילדינו.שלחתי לצבא ילד שמח ואני מקבלת מעת לעת הביתה, ילד כבוי ומצוברח. הכח הזה שניתן למפקדים בידיים, הופך בני אנוש למפלצות. אני מתפללת שהמפקד המרושע הזה שלו, יזכה לכמה תלונות שיוכיחו לו סוף סוף שהוא טועה בגדול, ואולי אפילו יעיפו אותו מהתפקיד הנוכחי. והוא אבא לילדים המטורלל הזה.אחרי שיחות טל´ שלי איתו, נתברר לי שממש אבל ממש אין עם מי לדבר.הוא אמר לי לא פעם, אני אחנך את הבן שלך, אני אמרתי לו, בשעת מצוקה, שמי שצריך להתחנך מחדש, זה דווקא הוא.אני מתפללת להתעורר ביום ג´ הבא, אחרי הסיוט הזה של המצאותו של הבן בכלא.

12:21 | 5/6/2007  הבן שהועבר מ כלא 4 לכלא 6 - אמא לחייל     
13:26 | 5/6/2007    כלא 4 מתמלא הרבה פעמים - מישהו    
06:07 | 5/7/2007       שלום מישהו- תשמע איך שיקרו אותם במעבר לכלא 6 - אמא של חייל    
10:11 | 5/7/2007          תוכלי לנסות ולפנות לקצין העיר - מישהו    
18:01 | 15/5/2007             למישהו- הבן שהשתחרר - אמא של חייל    
19:30 | 5/6/2007    אמא שדואגת - ענת    
06:03 | 5/7/2007       לענת- 9 החודשים האחרונים הוכיחו לי שאת צודקת - אמא של חייל