ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  דני
נושא: דמ"ש
בתאריך: 24/4/2006  21:10

תוכן ההודעה:

על מנת למנוע את המעשה פניתי לנקח"ל למשרד הביטחון קצין מלואים וכל גורם שעולה על דעתך אפילו לנשיא המדינה כל אילו לא עזרו ולו במאומה לעצור את רצף שלילת הזכויות.
אני מניח שבאי עשיה נכונה ניתן "אישור" להמשיך השלילת הזכויות וכמובן לשלילת חירותי בניגוד לחוק.
כמובן שהלנתי על שלילת חירותי תוך כדי הפרת החוקים והתקנות גם בדמ"ש לכל גורם אפשרי. למיטב ידיעתי שום גורם מאילו לא פנה לקצין ולא שאל אותו לגבי המעשה יתרה מכן לפי הידוע לי לא היה בירור כלל מול אותו קצין, גם כאן אני מניח שניתן "רשת הגנתית" לכל קצין לשלול בנקל ובניגוד לחוק את חירותם של החיילים.
ראיתי מספר כתבות מעולות בנושא זה באתר שלכם ואני מסיק שזה הפך לנורמה בקרב קצינים בצה"ל אז אין על מה להתלונן.
דרך אגב הוצע לי פיצוי על שלילת חירותי בניגוד לחוק ""שכר ימי מילואים"" עצוב מאוד,אני שואל את עצמי האם הרמטכ"ל היה מוכן לשבת בכלא לחינם ולקבל משכורת צבאית תמורת זה. אמנם חוסר צדק משוועה, המסכנה לדעתי לחפס מדינה אחרת כזו שמכבדת את תושביה וזכויותיה (כך אני חושב לפחות).
תודה על המענה

22:50 | 23/4/2006  דמ"ש - דני     
19:01 | 24/4/2006    הכלי שלך כחייל הוא לפנות עם תלונה לנקח"ל  - מנהל הפורום    
21:10 | 24/4/2006       דמ"ש - דני    
01:41 | 27/4/2006          אל תוותר, בשום מחיר - מרום    
22:24 | 5/3/2006             זכויות בדמ"ש - דני