נשלחה על ידי: אלרגי נושא: מטעים אותך בתאריך: 12/4/2008 15:21
תוכן ההודעה:
1. הלכת עם ההמלצות לרופא היחידה והוא הנפיק לך פטור ממנו?בנוסף במידה וזה פטור קבוע יש צורך באישור של קר"פ פעילה ואישור כזה ינתן בין היתר רק אם יש לך פרופיל 64 ומטה.
2. נעליים תקניות זה נעליים שחורות. נעל מאגנום מאוד נפוצה בצבא והיא חד משמעית תקנית! אם המפקדים שלך חושבים שצריך עור או דמוי עור שיביאו פקודה שאומרת זאת במפורש!!
רק לידע כללי, יש לי אלרגיה לדבק שנמצא בנעליים ואני בצבא עם נעל פתוחה או עם נעל בד ללא דבק, אז שלא יז*נו בשכל.
3. במידה ויש לך פטור רפואי כזה או אחר המציין כי את צריכה משהו שלא מונפק לכולם על האפסנות להביא לך את זה.
אצלי לדוגמא בהתחלה עלו ניסיונות ליצור קשר עם יצרני נעליים על מנת שייצרו לי נעל מיוחדת!מדובר בתהליך ובעלות של עשרות אלפי שקלים לנעל. והצבא מחוייב לעשות זאת.
אנשים גבוהים או רחבים במיוחד למשל נשלחים ליצרן מדים באופן אישי על מנת שיכין להם מדים מותאים אישית!
את צריכה שינפיקו לך פטור צבאי קודם כל. המלצה של רופא מחייבת את המפקד, אבל היות ומדובר במשהו שאת צריכה גם למשטרה צבאית ודברים כאלה את צריכה פטור תקני של רופא יחידה. ורק לאחר שיהיה לך כזה את יכולה לפנות לאפסנאות על מנת שימצאו לך נעל מתאימה.
ראי הוזהרת שהתקררות מהירה היא לא סיבה לנעל אזרחית/פטור מנעל צבאית רגילה.