נשלחה על ידי:
אלרגי
נושא: זה לא אסור, בכוחו לעשות כן. אבל יש כאן מרכיב נוסף
בתאריך: 13/9/2008 02:45
|
|
|
תוכן ההודעה:
האם זה לטובתכם הרפואית, וזה מה שהוא צריך להסתכל עליה.
קודם כל, בתור רופא הוא נשבע שבועה שהטובה הרפואית של הפצינט תמיד תהיה בראש ענייניו.
כאשר הוא מבטל פטור לגיטימי בהמלצת רופא מומחה צבאי ו/או אזרחי נשאלת השאלה האם שיקולים אחרים נכנסו לתוקף והאם נכון לעשות כן.
ופניות הציבור של חיל הרפואה, מקרפ"ר, קר"פ פעילה ונציב קבילות חיילים הם הגופים שאמורים לברר זאת.
לדוגמא, לי יש פטור קבוע לנעליים פתוחות, בעקבות אלרגיה למרכיב שנמצא בכל סוגי הנעליים.
אם יבטלו לי את הפטור, זה יהיה נגד הטובה הרפואית שלי, ולכן אני די בטוח שאם מיציתי את כל האפשרויות (נקח"ל, קרפ"ר וכו´) אני אסרב פקודה ואתן לבית דין לקבוע האם יש צדק בכך שגורמים לי לנזק בריאותי עקב אילוצי יחידה.
אני מציע לכם גם לתעד את כל המסמכים שלכם, להשיג את הכל בכתב (אם הוא מבטל דרשו שינמק מדוע וירשום זאת בכתב), תמיד תמיד תקליטו שיחות, בהרבה מקרים אלה שיחות ב4 עניים ואין עדים מלבדכם, במקרה כזה, עד כמה שאומרים שזה לא ככה למילה של קצין יש יותר משקל. מה גם שקל לצייר חייל כבעייתי.
אני מצוייד במכשיר הקלטה דסקרטי, לצערי זה ממש עצוב, אבל זה יוצא מגבולות הצבא.
אם לדוגמא עוצר אותך שוטר, וקרה מקרה מורכב שבו זה מילה שלכם מול שלו, הקלטה יכולה להבהיר הכל.
בחזרה לנושא, אם אכן הגעתם למצב שכל האופציות מוצו ורק סירוב פקודה נשאר, אם פסיקת בית הדין תצא לטובתכם תוכלו גם לטבוע לאחר מכן את משרד הבטחון לפיצויים בשל החמרה במצב הרפואי במהלך השירות.
|
|
|
|
|
|

|
| 17:44 | 9/12/2008 |
ביטול פטור מרופא מומחה - תומר
|
|
| 20:55 | 9/12/2008 | גם לי זה קרה - בעיות |
|
|
|
|