ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אלמוני
נושא: לאמא
בתאריך: 10/7/2010  00:20

תוכן ההודעה:

זה ברור שברגע שחייל ניפקד הוא לא זכי לקבל טיפול מהצבא לא משנה מה הסיבה שהוא ניפקד. אם חשבת להגיש קבילה או היתם פונים לקצינת פניות הציבור ששם הטיפול הוא יותר מהיר מהקבילה לפני הנפקדות יכול להיות שהיו מוצאים לנכון לטפל בזה בחומרה ובנך לא היה מגיעה למצב של נפקדות. אני מבין שבנך שבור והרסו לו את המוטבציה הם אלופים בזה בצבא. הפיתרון היחיד קרגע אם באמת המצב של בנך כזה נואש והוא באמת עובר השפלות זה לנסות להגיעה לכרמלה מנשה שהיא כתבת צבאית בקול ישראל ובערוץ הראשון, אני יודעה שהיא מאוד עוזרת לחיילים במצוקה . אני מצטער שאין לי את הטלפון שלה אבל אפשר לחפץ בגוגל. ועוד דבר האם רק בנך סובל מהשפלוט וחוסר מזון? כי אם לא וזה משהו שכל החיילים שנמצאים עם בנך סובלים אז לנסות להגיעה לחיילים האחרים ולהגיש תלונה אחת נגד המפקדים. בנוסף יש אתר בגוגל בשם ארמי שהם קבוצה של אוריכי דין שמתמחים בבעיות משפטיות בצהל כמו ניפקדות ועריקות ויש להם פורום שאפשר לשאול ולקבל תשובות לבעיה. פשוט לא לשבת בשקט כי זה נשמעה מאוד חמור לחפץ דרכים להוצאי את זה החוצה כלומר לתקשורת. בהצלחה

16:45 | 10/6/2010  נפקד - אמא     
00:20 | 10/7/2010    לאמא - אלמוני