נשלחה על ידי:
אבא
נושא: בעיה שזה לא הולך בתאריך: 13/6/2010 09:26
תוכן ההודעה:
הבעיה היא שכדי לקבל שוב אורטופד זה לא פשוט .כדי לקבל את האורטופד הזה לקח לנו כחודש עד שהוא קיבל,וגם זה עם מלחמות אין סופיות ,ובנוסף הרופא הזה הוא מומחה אוטופדיה . ביקשנו להיכנס והינו מאוד אסטרתיבים כדי להכנס והם פשוט סירבו.
אני לא מבין מה זה הזלזול הזה בחיליים .ילד שלי יצא מושפל וכואב. אם זה מומחה שאומר לחולה שלו לך וחפץ ספסלים עם כואב לך אז איזה רופא זה. כאשר הבן שלי יצא פנו אלינו החיליים ואמרו רופא הזה כל מי שנכנס יצא מאוכזב מהיחס שלו כלפי חיליים אם הרופא הזה כל כךרע למה להחזיק בו. למה לגרום לחיליים להשפלה וסבל. היתי מאוד רוצה לראות עם הוא היה אומר כך לפצינטים שלו באזרחי הוא היה נשאר בלי עבודה. מה הם חושבים שחיליים הם החסרי רגש. הרי משצריך לתת כבוד זה לאותו חיל שמסכן את החיים שלו שהרופא הזה ישן בשקט בלילה. אנחנו כהורים שלחנו ילד בראי ומאושר לשרת בקרבי עם הרבה מוטבציה והם פשוט גמרו אותו גם רפואית וגם נפשית. אני חושב שאנו כהורים צרכים להתאגד ולעשות משהו הרי לא יתכן שהילדים שלנו הסבלו ואנחנו לא נוכל לעשות כלום נגד זה.עם הצבא הזה לא יכול לטפל בחיליים שלו אפשר למצאו פיתרון אחר. חיל שידעה שיש משהטפל בו במידה והיה צורך, הוא יהיה לוחם יותר טוב. הרי בסופו של דבר ברגע שהחיליים מסימים את הצבא עם בעיה רפואית זה משהו שהיה איתו לכל החיים.