נשלחה על ידי:
הורה שדואג
נושא: ללוחמת קרקל שלום
בתאריך: 14/4/2010 08:30
|
|
|
תוכן ההודעה:
ללוחמת קרקל שלום רב.
קראתי מה שכתבת מצבך לא קל ואני מאחל לך ולמשפחתך בריאות אושר ואריכות ימים. לשאלתך-בצבא כמו בהרבה מסגרות רוצים כמה שיותר מסמכים, הרבה ניירות, הכוונה אישורים רפואיים, מכתביים מרופאים, מצב כלכלי, תדפיסים מהבנק וכו´. לאור מצבך הלא פשוט ומנסיוני הלא קטן בתחום, אני ממליץ לך בדחיפות לבקש ממשקית ת"ש טופס שממלאים לגבי מצב בריאותי לקוי של אחד מהקרובים (אצלך זה האמא) את תראי במסמך הזה ותדעי מה לעשות וגם רופאי המשפחה מכירים והרופא גם ממלא חלק שלו במסמך זה. כמו כן לגבי שאר הבעיות עדיף לצרף כל מסמך שמאשר את הבעיות שלך, בקיצור תעשי חבילת מסמכים מסודרת, תגישי בדחיפות למשקית ת"ש, תבקשי גם ביקור בבית, שיראו את הדברים מקרוב ותגישי הכל כמה שיותר מהר, תבקשי גם ראיון דחוף עם מפקד הבסיס/היחידה, תבדקי דברים, תלחצי, תתעקשי, אל תחששי מכלום, יש לך בעיות והצבא חייב לעזור לך, לא עושים שירות בכל מצב, הצבא יתאים לך יחידה עפ"י מצבך והיכולות שלך. אם אימך מסוגלת אז שגם היא תתערב, תתקשר למפקדת שלך, שתשאל דברים, תעמוד על הזכויות, התערבות ההורים מאוד מאוד עוזרת! את יכולה גם לכתוב מכתב לקצינת פניות הציבור עם כל הבעיות ושאת מבקשת דחוף שיבוץ חדש, קרוב לבית ויציאות יומיות, לצרף מסמכים ולבקש שיבוץ חדש ועזרה, תכתבי גם למזו"ר/פר"ח מדור תלונות של חיל הרפואה. כל הכתובות והטלפונים בגוגל, תכתבי מסודר, תצרפי כמה שיותר מסמכים שתומכים במה שאת כותבת, קצת סבלנות ואני בטוח שבע"ה את תסתדרי.
מאחל לך ולמשפחתך הצלחה בריאות ואושר..שירות קל ונעים.
|
|
|
|
|
|

|
| 11:17 | 13/4/2010 |
האם אני יכולה לבקש ת"ש -דחוף - לוחמת קרקל
|
|
| 08:30 | 14/4/2010 | ללוחמת קרקל שלום - הורה שדואג  |