ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  Mr blackjack
נושא: היי , אנסה לעזור לך
בתאריך: 19/2/2008  00:44

תוכן ההודעה:

גם אני הייתי במצב הזה , אמנם לא רחוק מהבית , אבל מהר מאוד הבנתי את האטימות וחוסר ההגינות , למרות שהמפקד שלי (בדרגת סגן , ומעליו מפקדת סא"ל) היה בסדר בכלליות והמפקדת הייתה ממש לא ,הוא היה השוטר הטוב ושמר עלינו החיילים והיא הייתה פסיכית ודי היינו נתונים לקריזות שלה.
המצב שאת מתארת בכללותו היה גם אצלי , גם לי היה קשה נפשית, בסופו של דבר מצאתי את עצמי בימים דכאוניים גם מחוץ לבסיס עד שאמרתי סטופ , החלטתי שהמצב לא יכול להמשך , אני יכול להגיד לך שיצאתי מהצבא אחרי שנה וחצי של שירות , אני לא מתגאה בזה , מצד שני אני חושב שהבחירה שלי הובילה אותי היום למקום שאני מאוד מרוצה ממנו , אני לא אומר לך לצאת מהצבא זו החלטה שלך באם תחליטי משהו כזה , אני גם לא מעודד אחרים חלילה לצאת מהצבא זו החלטה שלכם בלבד באם לעשות משהו כזה , אני חושב שלכל אחד יש זכות להיות מאושר במקום שלו , ואם לא טוב לך במקום שלך והגעת לכזה מצב , סימן שזה לא המקום שלך , הקבן יעזור לך , לכי ותספרי לו הכל אני בטוח שתוך שבוע את בבסיס קרוב לבית אם זה מה שאת רוצה , או אפילו יותר מזה... מאחל לך בהצלחה... ואל ייאוש.

23:47 | 18/2/2008  אני אובדת עצות - מישהי     
00:44 | 19/2/2008    היי , אנסה לעזור לך - Mr blackjack    
01:07 | 20/2/2008       צרפתי לך קישור חשוב,בהצלחה - אני כאן