ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  טל
נושא: מיואשת עד דמעות...דחוףףףףףף
בתאריך: 17/10/2007  20:39

תוכן ההודעה:

היי
בקצרה
לפני קצת יותר משנה סיימתי תיכון בחו"ל וחזרתי עם הוריי לארץ בשביל להתגייס. מאז זה רק סיוט.
היה לי בעיה עם הפרופיל...אז הייתי צריכה לחכות חודש עד שהיה לי תור לקב"ן...אחרי זה שלחו אותי לקב"ן הראשי בתל השומר וסוף סוף מישהו הסכים להקשיב והוא העלה לי את הפרופיל ל 72 ...זה אחרי שאני נלחמתי בשיניים בשביל להתגייס!!!!! ככה הם מתייחסים!! אני מדברת בעניין של חודשיייייים...אחר כך לקח 3 חודשים עד שהפרןפיל התעדכן במערכת ובגלל השטות הזאת...שבאשמת לשכת הגיוס פיספסתי את כל המיונים ...כולללללם! הפרופיל שלי התעדכן רק לפני כמה ימים ואני מתגייסת ביום ראשון. היום הייתי בסיווג בטחוני ואמרו לי שאני מיועדת להיות פקידה במודיעין פיקוד מרכז....עכשיו...יש לי ידע מעולה של 4 שפות..קב"א 54 וסיימתי תיכון בהיצטיינות! עם 5 יחידות פיסיקה! והם שולחים אותילהיות פקידה!!! מה אני יכולה לעשות??? עברה כמעט שנה מאז שהתחלתי את התהליך הזה ובתחילתו הבטיחו לי הרבה כתוצאה מזה שביטלתי פתור בשביל להתגייס...ובסופו של דבר כלום...יש עוד הרבה פרטים אבל זה לא כזה חשוב הקטע הוא שאני תתתתתתתתתקווועעעעעה

20:39 | 17/10/2007  מיואשת עד דמעות...דחוףףףףףף - טל     
22:33 | 17/10/2007    אל תחפשי הגיון בצבא זה אחד. - מושיקו