נשלחה על ידי: הדס נושא: חייל נשוי בתאריך: 14/12/2009 18:08
תוכן ההודעה:
שלום, אני לא יודעת אם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי אבל אני מנסה...
אנחנו זוג דתי ובעלי למד בישיבה לפני נישואינו לפני מספר חודשים הגענו להחלטה שהוא ישרת בצה"ל. עברתי את החודשים הקשים של הטירונות והקורס שלאחריו לבד בבית כשכל הנטל של הטיפול בילדה נופל עלי. אני סטודנטית לאדריכלות והדבר גרם לכך שלא יכולתי להגיש את פרוייקט הגמר שלי בזמן. בינתיים בעלי התחיל לשרת בבסיס מסוים וחזר כל יום הביתה וחיינו חזרו למסלול. מדי פעם בעלי חייב להשאר בבסיס עד שעות מאוחרות או לבוא בזמנים לא זמנים בהתראות קצרות.
למה אני כאשתו צריכה לסדר את החיים שלי עפ"י גחמותיהם של המפקדים בבסיס.
אני גם סטודנטית וגם עובדת במקביל כדי לשלם את רב הוצאות הבית.
הסכום הזעום שאנחנו מקבלים מהצבא לא מספיק כלל.
יש לי סדר יום. יש לי תכניות רבות וכדי להיות שפויה אני צריכה לדעת מה קורה מתי בעלי בבית ויוכל לעזור וכו´
למה אין מישהו בכל המערכת הזאת שלא חשב על זה שחייל נשוי צריך להגיע הביתה כל יום בשעה סבירה ולעזור למשפחתו לנהל חיים נורמלים במהלך השירות.
האם יש מישהו שאפשר לפנות אליו ופשוט להסביר לו בגובה העיניים את הקושי הבלתי הגיוני שאני עוברת?
בשבוע שעבר בעלי קיבל פקודה מטורפת מהמפקד שלו ואני אמרתי לו שאני לא אוכל להתמודד עם היציאה שלו מהבית בזמן הלחוץ הזה ובהתראה כ"כ קצרה.. אז הוא לא הלך והשבוע הוא נשפט להיות מרותק לבסיס.
בעלי הוא חייל ממושמע מאד, עושה כל מה שאומרים לו, אך כיון שהוא ידע שאני עלולה לקרוס אם הוא יעזוב באותה סיטואציה הוא נשאר.
הבת שלנו בחופש ומכיון שאנחנו יודעים כמה קשה לי לטפל בה לבד בעלי לקח את חופשת הרגילה שלו בימים אלה. בסוף השבוע יש לי הגשת ביניים של פרוייקט הגמר שלי ואני אמורה להתכונן עוד המון אבל אני צריכה להתמודד כל השבוע עם הילדה לבד... אני מדוכאת.
אני מרגישה שהשירות של בעלי נוטל ממני את החיים ואין אין אין עם מי לדבר...אולי בכל זאת יש מישהו שיכול להפנות אותי למישהו שיכול לעזור לנו?