ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אלה
נושא: מקרה אבסורדי לחלוטין.
בתאריך: 31/3/2007  02:45

תוכן ההודעה:

שלום,
אני משרתת בצה"ל מיולי 2005 בתפקיד מת"נית-מפעילת תקשורת נתונים והצפנה.
מאז מאי אני מתפקדת כ-אח"כסית, ז"א שאני עדיין מת"נית אבל אחראית גם על מת"ניות אחרות ועל כל התיפקוד של הכ"ס.
היציאות של המת"ניות שלי הן שבוע שבוע ושלי הן יומיות ע"מ שאני אוכל לפקח על הנעשה ביומיום.
לפני שבועיים מת"נית אצלי יצאה לקורס שלב ולא נכחה במשמרת שלה.
אני הצעתי כמובן להישאר לישון בבסיס רק כדי שלא יקפיצו חיילת אחרת מהבית כי אני יודעת כמה זה מבאס (עשיתי עד לפני חודשיים גם שבוע שבוע) וגם כדי שלא יצא לה לעשות 3 שבועות בבסיס.
המת"נית שיצאה לקורס יכלה לחזור רק בשישי בצהריים ואילו אני הייתי חייבת לצאת ביום שישי בבוקר מפני שלא הייתי כל השבוע בבית והיו לי מלא סידורים דחופים.
עקב הדברים לא הועברה ביננו חפיפה ישירה אבל המת"נית שנישארה בבסיס העבירה לה חפיפה מסודרת.
קיבלתי תלונה על העניין (היציאה שלי היתה באישור של הקצינה) ואף נשפטתי ויצאתי אשמה.
לא היתה לי בעיה עם התלונה עד היום של המשפט.
באותו יום חזרתי מיום מנוחה בבית עקב מחלה ובסביבות הצהריים אחד הבעלי תפקידים התקשר לשאול אותי משהו שקרה ביום שלא הייתי ולא היה לי מושג שהוא קרה.
כלומר, לא הועברה לי חפיפה.
המפקדים שלי צעקו עלי גם בנושא הזה ורצו לשפוט אותי גם על זה.
המצב שנוצר הוא שאני נשפטת על זה שלא העברתי חפיפה וגם אולי על זה שלא עברתי חפיפה.
ששאלתי למה זה אמרו לי כי אני אחראית.
אני לא מסכימה עם הטענה הזו. זה שאני אחראית לא אומר שאני צריכה לשאת באשמה כל פעם שקורה משהו.
לא עברתי קורס פיקודי כלשהו והתפקיד הופל עלי. אני לא יכולה להיות אחראית ל5 חיילות מתחתיי לבדי זה קשה ואין לי עם מי לדבר כי תמיד באים אלי בטענות.
בקיצור השאלה שלי אם זה הגיוני שאני אשפט על 2 תלונות שנוגדות אחת את השניה. (שלא העברתי חפיפה ולא הועברתי חפיפה)
וגם שאלתי פה במקום אחר אם אפשר לתת עונש במשפט על אי קיום הוראות קנס של 100 שקל לחיילת בחובה.

02:45 | 31/3/2007  מקרה אבסורדי לחלוטין. - אלה     
09:40 | 31/3/2007    קנס של מאה ש"ח הוא חוקי לחייל או חיילת בסדיר - מישהו    
13:57 | 31/3/2007       ואפשר לתת אותו על כל "עברה"? - אלה    
16:51 | 31/3/2007          כן - מישהו    
22:17 | 31/3/2007    שאלה - א.ש    
23:37 | 31/3/2007       לגבי המקרה שלך - מנהל הפורום    
16:16 | 4/3/2007          אתה מתבלבל במקרה. :) - אלה    
16:15 | 4/3/2007       היציאה היתה באישור הקצינה - אלה    
21:12 | 4/3/2007          אני יכולה להגיש ערעור? למי אני מגישה אותו? - אלה    
23:47 | 4/12/2007             תשןבה - א.ש