ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  מעיין
נושא: צריכה עזרה דחופה :(
בתאריך: 28/10/2009  14:17

תוכן ההודעה:

לפני כחודש בערך ביקשתי טופס 55 , המפקד המליץ והטופס נשלח . .
לאחר שבוע שנשלח הטופס 55 קיבלתי גימלים בגלל בעיות בריאותיות . . ( יש לי חיידק בדרכי השתן ) לאחר שהודעתי למפקד על הגימלים שקיבלתי . . הוא התחיל לאיים עליי שהוא ידאג שלא יעבירו אותי אם יאשרו את הטופס 55 והוא יקפיא לי אותו וכל מיני מילים כאלה , לאחר שהגעתי אחרי הגימלים שלי המפקד שלי השאיר אותי ללא סיבה לישון בבסיס למרות שהוא ידע שאין לי ציוד אישי , נשארתי לישון בבסיס עם מדים , בלי ציחצוח שיניים וללא מקלחת . יום למחרת הייתה לי איתו שיחה שבה הוא החליט להשאיר אותי את השבת . . לאחר שיכנועים הוא הוציא הביתה לאחר שהבטחתי לו שאני מתחייבת לחזור יום ראשון גם אם אני לא מרגישה טוב . . ובאמת כך היה חזרתי יום ראשון לבסיס והייתי כל השבוע בבסיס שבוע לאחר מכן הגעתי יום ראשון והגיע התשובה של הטופס 55 שהטופס לא אושר , ( למרות שהייתי שבוע לפני אצל יוהלן וקיבלתי המלצה לעבור לבסיס קרוב יותר ) לאחר שעשיתי כמה בירורים עם משק"ית תש של היחידה הבנתי שהמלצה של קצינת יוהלן לא הגיעה למדור שינוי שיבוץ , ושם התחיל כל הבלאגן שעד היום זה בבירור , יום ראשון אחר הצהריים הופיעו לי כאבים חזקים בבטן ודימומים . . ביקשתי אישור מהמפקד המתנכל ללכת למרפאה והוא הסכים . . הלכתי למרפאה ושם נתנו לי הפנייה למיון דחופה , הגעתי למשרדו של המפקד עם ההפניה והוא פשוט דרש ממני לצאת ממשרדו ולהשאיר את ההפניה , לאחר ששאלתי אותו למה ? הוא ענה לי שהוא רוצה לברר עם הרופא למה הביאו לי הפניה ואם אפשר לעכב אותה בכמה שעות , לאחר שהוא קיבל סירוב מהרופא הוא שלח אותי למיון . פניתי למיון וקיבלתי 6 גימלים . .שאפילו ביום אחד המפקד לא התקשר לשאול לשלומי . . יום ראשון לפני 3 ימים הגעתי למיון עם כאבים חזקים בבטן ושם אישפזו אותי ליומיים שאפילו טלפון אחד לא קיבלתי מהמפקדים ולא כלום , אני רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות ? למי לפנות ? ( וזה עוד כלום יש כל כך הרבה דברים שהוא מתנכל לי ומאיים שלי וגם יש לי הקלטות )

אודה לכם אם תעזרו לי
:(

14:17 | 28/10/2009  צריכה עזרה דחופה :( - מעיין     
13:46 | 11/1/2009    תגובה.. - =]    
18:03 | 11/2/2009       תגובה (: . .  - מעיין    
23:28 | 11/3/2009          לשאלתך - 4u