ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אילי
נושא: בעיה כלכלית וסיעודית, צבא לא עוזר, מה עושים ?
בתאריך: 13/10/2009  19:32

תוכן ההודעה:

שלום קוראים לי אילי. אני משרת במודיעין שדה שנה וחודשיים. בתקופה האחרונה הבנתי שאני יותר לא יכול להמשיך לשרת שם עקב חובות לחבר ולרופאת שיניים, חובות שלא מאפשרים לי להישאר אדיש. זה התחיל כשהייתי שנה בצבא. רצו להוציא אותי לקורס מכי"ם (שלא נדבר על היציאות שמה), יצאתי הביתה איזה חמשוש ולא השלמתי עם העובדה. אז הלכתי להוציא חודש גימלים, ואחרי שחזרתי לבסיס מהגימלים קיבלתי אישור מהמג"ד למיוחדת+עוד ימי חופש שחתמתי מראש. ככה שהייתי איזה חודשיים וחצי בבית מתוכם חודש מיוחדת למטרת עבודה, סבבה עבדתי במשך חודש שלם, גם לקח זמן עד שמצאתי עבודה שתיקח אותי. עכשיו אני צריך לחזור לצבא, והם חושבים שכל המצב נפתר, אני עדיין בחובות, ויש לי אחות עם פיגור שכלי בבית שחיה ללא השגחה ביום יום כי ההורים עובדים עד מאוחר. ידעתי שהמיוחדת זה פיתרון זמני, וביקשתי קב"ן עוד שהייתי בגימלים, אבל עבר חודש וחצי אפילו יותר ולא רוצים להביא לי אלא רק אחרי שאני יחזור. אני לא יודע מה לעשות אני מרגיש חסר אונים ושאין לי ברירות אלא לדפוק נפקדות. למרות שאני לא רוצה להסתבך בזה אבל את אחותי אני לא אשאיר בבית ללא השגחה, כי היא לא מודעת לדברים שהיא עושה והיא יכולה לפגוע בעצמה (זה קרה בעבר) וגם אני בחובות שלפעמים לא נעים לי להסתכל לחבר שלי בעיניים או ללכת לרופאת שיניים לקבל את הטיפול החודשי. מה אני עושה ? (אגב ביום ראשון אני כבר צריך לחזור לצבא, לגדוד לחתום על נשק ואז לצוות)

19:32 | 13/10/2009  בעיה כלכלית וסיעודית, צבא לא עוזר, מה עושים ?  - אילי