ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים
 
פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה
    
נשלחה על ידי:  אריק
נושא: קיצור שירות ופרופיל 24 זמני
בתאריך: 14/5/2006  01:00

תוכן ההודעה:

שלום
במהלך השירות שלי המצב הבריאותי שלי הדרדר ונקבע לי פרופיל 24 זמני למשך כמה חודשים (וזה אומר שמשתחררים מהצבא לגמרי בבקו"ם ואחרי כמה חודשים מתגייסים מחדש)
שמתי לב שלא הזינו לי את הקיצור שירות שמקצרים לכל העובדים הכללים (גם אני עובד כללי) ולשאר האנשים שאני מכיר שהתגייסו יחד איתי כן הזינו כבר. (כנראה שפשוט לא קיבלתי את הקיצור). בשלישות אמרו לי שזאת יכולה להיות הסיבה שלא קיבלתי את הקיצור.
השאלה שלי האם דבר כזה יכול לקרות? הרי זה לא אשמתי שהייתי בפרופיל 24, בתכלס ההתדרדרות במצב שלי היתה בזמן הצבא ולדעתי גם בגלל אופי השירות שלי בצבא בשנה הראשונה לשירות.


מלבד אי הצדק הברור לעין רציתי לדעת אם זה חוקי? יש כאן עילה לקבילה או תלונה כלשהי? זה לא שיוויוני ולא צודק....

בתודה מראש על ההתייחסות,
אריק.





01:00 | 14/5/2006  קיצור שירות ופרופיל 24 זמני - אריק     
21:51 | 14/5/2006    תשובה - מרום    
21:51 | 14/5/2006    תשובה - מרום