ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  חיילת
נושא: תוקף זכויות הת"ש שלי בקורס
בתאריך: 5/12/2006  02:00

תוכן ההודעה:

שלום,
לאחר שיחה עם קב´ן וכמה ועדות רפואיות, הוחלט להוריד את הפרופיל הנפשי שלי ל64 ויחד איתו קיבלתי הקלת ת"ש 4.
אציין שהבעיה העיקרית שלי היא שקשה לי מאד להישאר הרבה זמן בבסיס.

לאחר שקיבלתי את ההקלות המפקדת שלי אמרה לי שהן לא תקפות בקורס. בשבוע שעבר, הקורס שלי יצא לשבוע אבט´שים וביקשתי מהסגל שיתחשבו בי למרות שההקלות לא תקפות בקורס.

לא יצאתי לאבטח ובמהלך השבוע הייתי בבסיס שלי. ביום חמישי בצהריים הודיעו לי שאני סוגרת שבת, כרגיל היה לי מאד קשה להתמודד עם זה ומתוך ייאוש נפלט לי המשפט "אני מעדיפה לירות בעצמי מאשר להישאר פה", כאשר המפקדת שמעה אותי אומרת את זה, היא כנראה נבהלה ופנתה למפקד בדרג גבוה יותר, שניהל איתי שיחה, אמר לי שאסור לי להגיד דברים כאלה כי "אני רכוש צהל ואסור לי לפגוע ברכוש צהל" ושבפעם הבאה אני אשפט על כך.
מיד לאחר השיחה שוחררתי הביתה.

השאלה שלי האם באמת ההקלה שלי לא תקפה במהלך הקורס? גם לא בהתחשב בעובדה שהיא נובעת מהמלצה רפואית?
האם יש עילה להגיש על כך קבילה?
אציין גם שהקורס היה אמור להיגמר, והוא מוארך מעבר לצפוי, הקב´ן המליץ לי על שיחות עם פסיכולוג אבל זה יכול להתבצע רק בבסיס הקבוע שלי, שהמעבר אליו מעוכב בגלל הארכת הקורס ואיתו הטיפול בבעיה שלי.

02:00 | 5/12/2006  תוקף זכויות הת"ש שלי בקורס - חיילת     
19:01 | 12/5/2006    כעיקרון לפי דעתי אמורים להיתחשב בזה... - חייל    
21:47 | 14/5/2006       תשובה לשניכם - מרום