נשלחה על ידי: שלומי נהרי נושא: שינוי שיבוץ בנסיבות מחמירות בתאריך: 29/4/2006 18:29
תוכן ההודעה:
שמי שלומי נהרי וסיפורי הוא כזה .
בן דודי נהרג בחטיבת גולני בלבנון , וכל חיי ידעתי שאני יגיע לחטיבת גולני , . כשתגייסתי שלחו לי תאריך של שריון ואמרו לי שהדרך היחידה שיש לי לשנות את זה היא דרך הקצין מיון בבאקום , הקצין מיון בבאקום לא נתן לי שום אופציה חוץ משריון ולכן נכנסתי למעצר ולא הסכמתי להתפנות . כעבור מספר ימים אמרו לי שבקשתי להגיע לחטיבת גולני התקבלה והעלו אותי על האוטובוס , ואפילו היה שם בחור מהמסייעת 13 . כשהתעוררתי הגעתי לבהלץ , הנדסה קרבית . לא הסכמתי לעשות כלום כי מטרתי הייתה להגיע לחטיבת גולני , אחרי הרבה מכשולים ובלאגן מ"פ הגדוד החליט שהוא מעביר אותי להיות ג´ובניק בשביל לעשות לי פרנציפ כי הוא הבטיח לי שאני לא יגיע לחטיבת גולני . כל חיי חלמתי לשרת את הארץ ולהגן עליה כלוחם ועכשיו אני מוצא את עצמי בטירונות 02 של חיל ההנדסה . הטירונות נגמרת עוד שבועיים וכל התפקידים שהציעו לי מעורבים בקורסים ואני מפחד שאם אני יעשה קורס בקשת הטופס 55 ששלחתי לא תתקבל כיוון שהצבא יממן לי תקורס , אינני יודע כבר מה לעשות , חשבתי כבר להיכנס לכלא וככה אני לא יצטרך לסיים תטירונות ועדיין היה לי סיכוי . יש סיכוי שיש פה איזה מישהו בפורמים שיוכל לתת לי עצה טובה כי לי כבר אבדו כולם ואינני יודע מה לעשות :( ....