נשלחה על ידי:
איתמר
נושא: די נואש... אולי פה יעזרו לי בתאריך: 25/2/2006 18:03
תוכן ההודעה:
טוב אז ככה הסיפור שלי הוא כזה... חצי שנה לפני שהתגיסתי היתי מעונין להוריד פרופיל, יצרתי קשרים עם יחידות מרתקות בתפקידים שאינם קרבים, וידעתי כי זה מה שאני רוצה. החלטתי גם כי אני לא משקר, ולא ממציא כאבי ראש מסתוריים על מנת להוריד פרופיל. בלשכת הגיוס הצגתי בפני הרופא בעיה רפואית אשר אני סובל ממנה מגיל צעיר, אך הוא טען כי היא לא פוגעת בפרופיל הרפואי שלי. טוב, התגיסתי עם כך ליחידה קרבית. אם גיוסי הבנתי כי "הכל הסתדר לטובה", והיה לי טוב ביחידה שלי. אה-מה-מה, בזמן ביקרות שיגרתית הרופא של היחידה קלט את הבעיה עליה הצהרתי בפני הרופא בלשכת הגיוס, ושלח אותי להערכת מומחה. התוצאה היתה חד משמעית- הורדת פרופיל לפרופיל לא קרבי. מאוכזב מאוד ומתוסכל, נאלצתי לצאת מהיחידה. יצרתי קשר מחודש עם אותן יחידות שרצו אותי בטרם התגייסתי. יחידה אחת אף שלחה מכתב בבקשה לשחרר אותי ממז"י לטובתה- אך מז"י סירבו. מאז אני משרת בתפקיד זותר, משעמם וחסר אתגר להפליא. אני מרגיש שגם אני מפספס את הצבא וגם הצבא מפספס אותי. ניסיתי ליצור קשר עם אינספור גורמים באמצעות מכתבים ישירים, טפסי בקשה לשינוי שיבוץ (55) וכו´, אך כלום לא עוזר. התשובה החוזרת: "מה הצבא צריך זה מה יהיה". אני יודע את הנתונים האישיים שלי. הם גבוהים (דפר 90 וקב"א 55). אני לא מוכן לוותר. אני מאמין כי יש עוד מי שיוכל לעזור לי. והשאלה אלכם היא: מה לעשות עכשיו??? מי יכול לעזור לי???
למשל, האם על ידי קבילה ניתן לדרוש שיבוץ מחדש?? אני יכול לדרוש כזה דבר?? מבקש רעיונות לעזרה באופן דחוף ביותר... אני רוצה לתרום מעצמי, אבל בצורה משמעותי במסגרתה אמצה את עצמי ואת יכולותיי כלפי הצבא..!! לא יותר מדי לבקש!!
תודה ענקית מראש לכל מי שיגיב ויעלה רעיונות....
מקווה שיהיה טוב!
איתמר