נשלחה על ידי:
תום
נושא: שינוי מקצוע
בתאריך: 25/8/2009 18:45
|
|
|
תוכן ההודעה:
אני משרת בצבא מעל לשנה וחצי, במהלך שירותי בבסיס הנוכחי שלי, מעל לשנה, נתקלתי בקשיים בתפקיד וביחס של המפקדים כלפיי, אדגיש כי היחס המזלזל הוא לא רק כלפיי אלא למס´ של חיילים, הגשתי כבר מס´ רב של טפסי שינוי שיבוץ, וכולם נשללו.
לאחר כל טופס, המפקדים שלי לוקחים אותי לשיחה ומציעים לי תפקיד אחר, לא עובר שבוע, עדיין איני בתפקיד החדש, והם מציעים את התפקיד לחייל אחר, לאחר כל פעם, חייל אחר מקבל את התפקיד שהציעו לי, ובעצם מציעים לי תפקיד רק כדי שאשתוק ולא אגיש טופס נוסף.
לא מזמן הציעו לי להיות ש"ג ובפועל הייתי רק יומיים בתפקיד, ובמהלך היומיים הנ"ל, היה מגיע חייל להחליף אותי לשעה כדי שאעשה את התפקיד הפקידותי שלי ואז הייתי חוזר לש"ג לאחר שסיימתי את כל העבודה שלי.
בנוסף, כבר ביום הראשון להיותי ש"ג, המפקדת סיפרה לעוזרת שלה, שזה רק ליומיים ולאחר מכן היא תחזיר אותי לתפקידי הקודם.
עכשיו היא הציעה לי להיות עובד כללי, אך שוב, שאעשה שעה בבוקר כל יום את התפקיד הפקידותי שלי ולאחר מכן אהיה עובד כללי.
היא גם אמרה שפסילת המקצוע כפקיד ושינוי מקצועי לעובד כללי יקח "כמה חודשים רבים" לאחר שהיא "ביררה" לי, ולכן היא לא רוצה לשנות לי את התפקיד כפקיד לעובד כללי.
אך לדעתי זה לוקח עד כחודש ימים.
איני יודע מה לעשות, אבדו תקוותיי בנידון.
|
|
|
|
|
|

|
| 18:45 | 25/8/2009 |
שינוי מקצוע - תום
|
|
| 19:09 | 26/8/2009 | לשאלתך - 4U |