נשלחה על ידי: איתי פ. נושא: מורחים אותי בטיפול בנושא קיצור שירות בתאריך: 14/8/2009 18:32
תוכן ההודעה:
שלום
לפני למעלה מחודשיים הגשתי בקשה לקיצור שירות על רקע הרשמה ללימודים האקדמיים. בסה"כ ביקשתי לקצר את השירות בשבוע.
במהלך החודשיים האחרונים המשקית תש שלי שבאמת משתדלת לעזור, לא מצליחה לקדם את העניין. היא התכתבה עם נציג ממחלקת "תא ניהול ומעקבים" בעתכ"א, ואז אחרי חודשיים הוא נזכר להגיד לה שיש נוהל חדש בטיפול במבקשי קיצור שירות על רקע אקדמי וזה עובר לטיפול במקום שנקרא "מדור תנופה - תא קיצור שירות על רקע אקדמי". כמובן שזה מעבר ליכולותיו השכליות להעביר את כל התיק שלי לשם, ולכן אנו צריכים לבד להבין מה עושים. הצרה - הטלפון של המחלקה שם לעולם לא יענו לנו, ואין אימייל שלהם ברשת הצהלית.
קודם כל- יש בכלל עילה להגיש קבילה למחלקת "תא ניהול ומעקבים" על טיפול רשלני בי? כי אנשים ישלמו על זה שאני מחכה חודשיים ובינתיים כבר שילמתי מקדמה והכל.
שנית - כיצד אני יכול להתערב באופן אקטיבי בענין? המשקית תש אומרת שהיא לא תתן לי להתקשר אליהם בעצמי כי אני לא משקית תש (והיא לא רוצה לעצבן אותם). אני כבר ניסיתי להתקשר למספר אבל גם לי לא עונים, ובכלל נראה שלא מחובר לשם טלפון...