ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אינה
נושא: סירוב עזרה לאחותי
בתאריך: 17/6/2009  11:23

תוכן ההודעה:

אני הישתחחררתי עקב בעיה רפואית וקיבלתי פרופיל 24 זאת אומרת שאני לא יקבל כסף מהצבא ויש לי בעייה כלכלית בבית מאוד חמורה שעד כידי כך שאין לי מה לאכול.......אחותי משרתת מאוד רחוק בדרום בחייל אוויר היא משרתת כבר שנה והיא ממש לא רצתה להיות בתפקיד הזה היא ממש ממש סובלת שם פיזית ממש קשה לה היא סיפרה לפקצית לת"ש למפקד בקיצור לכולם ולא רוצים להעביר אותה ןלא רוצים לעזור מפחינה כספית נתנו להם את הטפסים והם מסרבים לתת וגם אני ממש זקוקה לעזרה ממנה כי ההורים עובדים עד מאוחר אני צריכה שאחותי תהיה ליעדי ותעזור כי אני לא יכולה ללכת .......אני ממש לא מבינה את הצבא אנחנו משרתים את המדינה ובתמורה לא מקבלים שום שום יחס עכשיו אני מבינה למה לא רוצים להיתגייס כי לא רוצים לשמועה את התלונות שלנו ולעזור איך שהוא אה וגם עכשיו יש משבר כלכלי מאוד חמור בכול העולם וזה ממש הישפיעה אלינו ...ואני בתוחה שאל עוד חיילים זה השפיעה ....המפקד אמר עם אני יעזור אז לכולם צריך לעזור אוייי נו באמת אז לכולם תעזור מה הבעייה לעזור לכולם זה מיצווה לעזור לא סתם אומרים הרבנים שלנו צריך לעשות מיצוות וזה מיצווה לעזור לאנשים שצריכים ומתכננים עזרה מכם ואתם יורקים בפנים שלנו אין כבוד להם .

11:23 | 17/6/2009  סירוב עזרה לאחותי  - אינה      
11:26 | 17/6/2009     תעות - אינה     
23:07 | 17/6/2009       אז מה השאלה בדיוק ? - 4U