ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  צעיר אבל אופטימי
נושא: סיכום דיון/שיחה אישית, ומידת השפעתם ואכיפתם‬
בתאריך: 17/6/2009  01:10

תוכן ההודעה:

טוב, כותרת קצת מפוצצת אבל אני אסביר טיפה יותר.
בקרוב אני צריך להכנס לשיחה עם המפקד שלי (סאל) במטרה לסגור לי תפקיד מסויים בעוד כשנה וקצת (אני חוגר). הבטחת התפקיד הספציפי מאוד חשובה שלי, שכן אם התפקיד לא יהיה מובטח לי אני לא מוכן להישאר בתפקיד שלי כעת.
די סביר שהמפקד ישנה לסובב אותי מעט ולמשוך את ההחלטה, לא לתת תשובה סופית ומכרעת, ובעצם לא להבטיח כלום - סביר להניח שיעשה שימוש במשפטים כמו "בוא נתקדם וניראה מה יהיה". בדיוק ממשפטים כאלה אני מנסה להמנע. אני רוצה לצאת מהשיחה עם עם משהו סגור. אם אני אקבל את התפקיד או לא.

עכשיו, נהוג אצלנו (לפחות אצל הקצינים) שאחרי שיחות חשובות עם המפקד, הוא מוציא סיכון דיון/שיחה אישית, שבו הוא מציין מה קרה בשיחה, ובמידה הובטח לקצין קידום כלשהו, אז זה גם מצויין בסיכום. כמובן שהסיכום דיון הזה מגיע לסגן מפקד היחידה (אלמ), לידי הקצין וגם לידי השליש של היחידה (בנוגע לזה אני לא סגור...).

השאלה שלי מופנת לאנשי השלישות למיניהם, וגם לאנשים שחוו דברים כאלה - סיכומי הדיון האלה מובטחים? זתומרת, יש להם מעמד כלשהו? אם אני אחרי השיחה מצליח להוציא מהמפקד שלי הבטחה לתפקיד, ומבקש שהוא יפיץ סיכום שיחה שבה הוא אומר שעוד ככה וככה זמן אני אגיע לתפקיד, האם אני יכול להיות בטוח שאני אקבל את התפקיד, ולא יעשו לי איזה ספינים באמצע?

נ.ב
אשמח אם תתייחסו פחות לסיכויים שזה ייקרה ומה הסיבות שהמפקד יבטיח לי דבר כזה, אלו דברים שנסגרים בינו לבינו. אני רק רוצה לדעת מה המעמד של הסיכום ראיון הזה, אילו השעפות לעתיד יש לו, והאם בעצם ניתן "להשען עליו", לסמוך ולהיות בטוח במה שרשום שם ייקרה...

המון תודה לעוזרים....

01:10 | 17/6/2009  סיכום דיון/שיחה אישית, ומידת השפעתם ואכיפתם‬  - צעיר אבל אופטימי     
23:49 | 17/6/2009    לשאלתך  - 4U