ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  א
נושא: בעיה עם המ"מ
בתאריך: 19/5/2009  10:29

תוכן ההודעה:

שלום אני חייל קרבי ונמצא כרגע במסלול .
אתמול במהלך ריצה נחתכתי ברגל הלכתי למרפאה וקיבלתי טיפול מחובש (החובש לא קשור לגדוד הוא של החתיבה המרכזית ).
לאחר שהחובש ניקה את הפצע הוא אמר שאני צריך להתפנות מיד למיון על מנת לעשות תפרים. כרגע המחלקה נמצאת בהגנת מחנה ויש בעיה של סד"כ וברגע שהמ"מ שלי שמע את זה הוא ניסה לשכנע את החו"גד שאין צורך בתפרים ואני יהיה חזק... בגלל שהפצע היה עמוק החו"גד לא הסכים ואמר לי לא בנוחכות המ"מ לקחת מדי א´ כי 90% שאני יקבל מס´ גימלים. כשחיכתי לרכב שיסיע אותי למיון ישבתי עם תיק שבוא מדי א´ ועוד כמה פרטים אישיים שהמ"מ שאל אותי מה יש בו עניתי לו והוא אמר לי לי לא לקחת את מדי הא´, עניתי לא מה שהחו"גד אמר והוא התעקש ואמר שהחו"גד הוא לא המפקד שלי והתעקש על כך שלא הקח את המדים אני עליתי עם התיק עם המדים בכל זאת עשיתי את התפרים קיבלתי 5 גימלים וחזזרתי למוצב ביחד עם המ"פ (שעה בערך 4 בבוקר) המ"פ ניסה לשכנע אותי לא להשתמש בגימלים גרם לי לרגשות אשם ושאל אותי כל מיני דברים שעשויים לעקב אותי כמו אתה לא יכול לצאת אין לך מדים עניתי שיש לי ואז הוא שאל אם אני לא צריך לשלוח תפסים עניתי שיש לי שבועים לשלוח טופס 119 לאחר מכן אמר לי לידע את המ"מ לעבור תדריך יציאה אצל מ"מ אחר (כי אני לא באותו מקום עם המ"מ שלי) עברתי תדריך יצאיה ובגלל שהמ"מ והסמל לא ענו לי במשך כחלצי שעה דיברתי עם המכ שלי שאמר שדיבר עם המ"מ ושאם יש לי גימלים אני רשאי לצאת וכך עשיתי בשעה 10 בבוקר קיבלתי טלפון מהמ"מ ששאל אותי עם אני בחדר במוצב עניתי לו שאני בבית הוא שאל איך יצאתי בלי מדים עניתי שלקחתי את המדים הוא התחיל להתעצבן ולחזור על הרעיון איך לקחת את המדים אם אמרתי לך לא לקחת אותם עניתי לו שהחו"גד אמר לי שכן לקחת ושידעתי שאני יקבל גימלים ואז הוא אמר לי חכה שנגיע לבסיס נטפל בעניין .
לפי מה שאני מבין המ"מ לא רצה שאני יקח את המדים כדי שאני יחזור לחת"מר שם הוא יוכל למרוח אותי יום יומיים ואז להגיד לי שאני בסדר גמור ושאני יכול להשאר . בלי שום קשר אני חש שהמ"מ לא כ"ך מחבב אותי ומתנקל לי .
רציתי לדעת אם המ"מ יכול לדרוש ממני לא לקחת מדי א´ ולהחליט לי מה לקחת בתיקי האישי ומה לא ואם להעניש אותי על כך אשמח לתגובה והסבר.
בתודה מראש א

10:29 | 19/5/2009  בעיה עם המ"מ - א     
14:07 | 19/5/2009    לשאלתך - 4U