נשלחה על ידי: אלון ברד נושא: החזרת חיילים חולים לבסיס על מנת לאשר גימלים בתאריך: 21/1/2006 10:38
תוכן ההודעה:
יש לי שאלה שהרבה אנשים נותנים עליה תשוןבות שונות :כשאני הולך לרופא הבסיס ומתלונן על כאבים או על חום התשובה שלו היא שאין טעם שיתנו לי גימלים כי לא ייתכן שיוציאו אותי לבד מהבסיס כשאני לא חש בטוב...על פניו זו תשובה מספקת ונכונה לומר....אבל לטעמי הסיפור הבא יוכיח שלא כך הדבר...היינו בפעילות מבצעית לא משנה באיזה בסיס ..בוא רק נגיד שבסיס רחוק מהבסיס שאני משרת בו...מרחק שמיים וארץ....וחבר שלי היה חולה עם 39-40 מעלות חום..בבסיס שהיינו בו אין רופא ולכן אם מישהו חולה בשישי שבת אז מוציאים אותו לבית החולים הקרוב וזה מה שקרה עם חבר שלי שהלך להיבדק אצל רופאה מבית החולים והיא החליטה לרשום לו 5 גימלים....כשהמנהל תורן שהיה אחראי עלינו התקשר כדי לדווח ל"בית" על המצב,הקצין הבכיר שלנו הורה להחזיר את החייל לבסיס כבר בוקר אחרי באישור מפקד גף רפואה שלנו שכמובן הם חברים...עכשיו אני שואל אותך...איפה עכשיו תופסת מקום התשובה שאז נתן לי מפקד גף רפואה שאסור לטרטר את החייל כשהוא חולה?....כלומר אם אין טעם לתת לי גימלים כשאני חולה בבסיס אז למה החזירו את חבר שלי לבסיס כשהוא קיבל גימלים בבית החולים...הערה קטנה היא שחבר שלי חזר לאשר את הגימלים בהוראת מפקד גף רפואה בבסיס...כשהוא רצה לצאת אז אמרו לו בדיוק את אותה תשובה שנתנו לי בהתחלה...אין טעם לאשר לך לצאת כי אתה לא בקו הבריאות....אני מקווה לתשובה בהקדם לגבי סוגיה זו...תודה רבה...אלון ברד