נשלחה על ידי: דודו נושא: עזרה דחוףףף... בתאריך: 18/1/2006 01:48
תוכן ההודעה:
שלום רב זה היום ה-30 שאני נפקד משירות סדיר אני הולך להסגיר את עצמי ביום שני(35 יום) שאלתי היא האם כדאי לגשת ליחידה ולהישפט או לחכות עד שהוכרז כעריק ולהישפט בבית דין? (מניסיוני-ביחידה נוהגים להחמיר עם חיילים כמוני ומדוגמאות מאנשים שנשפטו בבית דין וקיבלו עונשים קלים..)עצם בריחתי הייתה שלפני כ-3 חודשים אימי אינה יכולה לתפקד עוד ולשלוח את אחותי בת -5 לגן ולטפל בניהול הבית וצריכה את עזרתי אימי פנתה טלפונית למ"פ ולסמג"ד ביחידתי וביקשה מהם לקבל את בקשתי לעבור קרוב לבית( אני משרת בצפון וגר בדרום) אך ללא הועיל הם דורשים אישורים המעידים על מצב הכלכלי הקשה של משפחתי רק אבי עובד אך כל הכסף "נשרף " על הימורים ואלכהול ואני נאלץ לתמוך באימי מ-4 אחי שברחו מנחת זרעו של אבי ואינם גרים איתנו (אני אחי ואחותי) ממשכורתי הצבאית..איני יכול להביא את האישורים הנדרשים משום שאבי אינו מוכן לשתף איתי פעולה כי כל החשבונות מנוהלים תחתיו הסברתי את זה למפקדי אך הם אומרים שאין מה לעשות והמצב יישאר כמו שהוא..בגלל זה נאלצתי לערוק מהצבא ולעזור לאימי..
אנא אייעץ לי מה לעשות אין לי אישורים המסבירים על בריחתי ואני חסר אונים ואימי אינה מבוטחת בכופת חולים מסיבות כלכליות ואינה יכולה להביא אישורים רפואיים ונאלצת ללכת על לטיפול בכרטיס של דודתי עם כמה שזה נישמע סיפור לא הגיוני זוהי האמת ואני צריך עזרה דחוףף אנא עזור לי חשוב לציין שלפני בריחתי התפוצץ לאימי וריד והייתי צריך לקחת אותה לביה"ח וביקשתי ממפקדי אישור והוא אמר לי שאשתחרר לעזור לאימי ונתן לי 5 יום מיוחדת ומכשחזרתי ליחידה דרשו ממני אישור על זה שאימי הייתה בביה"ח (אך לא הסכימו לקבל אותה ב"סורוקה" עקב חוב ולא היה לי אישור) ונשפטתי על 5 יום נפקדות וקיבלתי 14 על תנאי משום שלא הבאתי את האישור הנדרש..
דודו..