ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  tom
נושא: עזרה איך לעבור בסיס
בתאריך: 15/12/2008  18:56

תוכן ההודעה:

התגייסתי עברתי טירונות הייתי בקורס ויצאתי ממנו, הגעתי לקצין המיון שהציע לי תפקידים עם שעות מאוד נוחות אך סירבתי עקב כך שאני חושב שהתפקידים הללו לא תורמים מבחינתי לצבא והם תפקידים שלא מועילים כלל וכלל.
לאחר מכן קצין המיון הציע לי להיות בתפקיד אחר...תפקיד ניהולי שבוא אהיה מעל פקידים ובו אפקח עליהם, זה לא בדיוק התפקיד התורם כמו שרציתי אבל זה נשמע יותר טוב מכל מה שהוא הציע לי.
יום למחרת בראיון קליטה אמרו לי אותו הדבר.
עובר חודש,עוברים חודשיים ואני רואה ששיקרו לי בקשר לתפקיד שלי ואני בעצם פקיד, אחד מהתפקידים שאני אמרתי לקצין המיון בתוקף שאיני מוכן לעשות בגלל העיקרון של התרומה.
ביקשתי לעבור בסיס אמרו לי שאי אפשר והציעו לי תפקיד אחר, מצאתי את טופס 55 שלי קרוע בפח מיועד לגריסה, שוב עבר חודש, עברו חודשיים ושוב אני באותו תפקיד.
אומרים לי שהדרך היחידה שאעזוב את הבסיס זה ע"י קב"ן, הולך לקב"ן, הוא מדבר עם המפקדת בטלפון ואומר, המפקדת אמרה או שאתה נשאר בבסיס הזה או שאתה יוצא מהצבא, החלטה שלך.
אני בא לפסיכיאטר והוא מגבה את הקב"ן שלו.
אין מה לעשות, אני חוזר לבסיס, שוב נמאס לי, עובר חודש שוב אני מגלה שעובדים עליי,שוב מבטיחים לי תפקיד ולא מקיימים, עכשיו דיברתי איתם ואמרתי להם שנמאס לי כבר, לא רוצה שום תפקיד בבסיס הזה, רק תנו לי לצאת, והתשובה שלהם: מצטערים יש חוסר בכוח אדם ואם תעזוב לא יהיה מי שיעשה את העבודה שלך, לך לקב"ן או שתישאר בבסיס.

השאלה שלי: מה אני יכול לעשות במצב הזה? נשבר לי, אני רק סובל והם יודעים את זה, אבל האינטרס שלהם יותר חשוב להם מהבריאות של החיילים שלהם.

18:56 | 15/12/2008  עזרה איך לעבור בסיס - tom     
17:53 | 18/12/2008    סתם שאלה - גל    
22:49 | 18/12/2008    תקליט, תצלם תביא הוכחות. - אלרגי