ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  היינקין
נושא: שאלה בקשר לפגרות שמגיע לי
בתאריך: 30/11/2008  23:20

תוכן ההודעה:

שלום רב אני שוטר מג"ב בסדיר לפני כחצי שנה היתי מטופל ת"ש ובגלל הת"ש מירושלים העבירו אותי לשרת בצפון יומיות בש"ג זה עבודה של משמרות לילה בוקר וצהריים ושתי "פגרות"(יום חופש) בשבוע שיכולים לשים לי אותם איפה שרוצים לדוגמה:

יום ראשון אני עובד משמרת לילה שני משמשרת לילה שלישי פגרה חמישי משמרת ב שישי משמרת א שבת פגרה.

לפני חודשים בערך מודיע לי הקמבץ שהוא בדק בגלל שלא המשכתי את הטיפול אצל המשקית אני לא זכאי לעשות חמש שנים התקן הינו 11 שלוש כאשר תאכלס אני עובד 12 משמרות רצוץ ואז פגרות מפוזרות

כל שבוע יש לי יום חופש אחד וכמאת כל הזמן אני עובד רק משמרות לילה והוא תוקע לי את הפגרה באמצע השבוע ולא בסוף השאלה שלי האם באמת כיים כזה דבר

אני ג"ובניק שעושה 12 שתיים יומיות כאשר רוב היומיות אני יושן בבסיס כי אין חי אין לצאת אחרי משמרת ב או ג או כאשר עושים לי 8 .8

ויש לי שבת פעם בבבית

האם אפשר לשרת ככה והאם מותר לו ככה לעמיס עלי עם המשמרות לילה והפגרות יש לי 2 הוא חילק לי 1 כל שבוע אני שבתות בקושי בבית לא במקום לתת לי פגרה בסופש הוא תמיד נותן לי אותם באמצע

אני יכול לעבוד כל השבוע משמרות לילה ואז יתקע לי נגיד פגרה ביום שלישי אחרי לילה ויום רבעי עוד פעם לילה

23:20 | 30/11/2008  שאלה בקשר לפגרות שמגיע לי - היינקין     
15:26 | 12/4/2008    בפשטות - אלרגי