ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  יאן
נושא: קד"צ..נורא דחוף!!!
בתאריך: 15/12/2005  19:33

תוכן ההודעה:

אני עשיתי קורס קדם צבאי בדצמבר 2002. לכל אורך השרות הצבאי שלי נאמר לי שהקורס נחשב בפז"ם..בדצמבר 2003 נכנסתי למעצר ל-20 יום ובעקבות זאת בוטל לי הקורס (דבר אשר לעצמו לא ידוע לי אם חוקי). ברמת העקרון הייתי אמור להשתחרר ב-14 לינואר 2006 וכהוכחה יש עוד 20 חברה שהיו איתי בקורס שלכולם אותו תאריך שחרור. אך בעקבות ביטול הקד"צ השחרור שלי נהיה 28 באפריל 2006 (כלומר בלי הקד"צ ופלוס ימי התב"ן). בנובמבר 2005 הגשתי בקשה לביטול תב"ן ובוטל לי התב"ן כולו. השחרור שלי עודכן ל-6 באפריל 2006. אז החלטתי להגיש בקשה גם להחזרת הפז"ם של הקד"צ, אך אני נתקל בבירוקרטיה צבאית מעצבנת ומסורבלת. פניתי לקצינת ת"ש שלי לפני כחודש ועד היום התשובה שלה היא "גם אותי מטרטרים ואף אחד לא יודע לתת לי תשובה" מה שאומר שאין בעצם תשובה לעניין. העניין נהיה יותר מוזר לאור העובדה שאיתי בקורס היה חייל נוסף שנכנס לא למעצר (כמוני) אלא לכלא על שמוש בסמים. האבסורד הוא שהוא הגיש בקשה והחזירו לו לא את פז"ם הקד"צ בלי לבטל את התב"ן. לשחרור שלי נותר פחות מחודש וכל יום שעובר אני יותר ויותר עצבני. מה עליי לעשות? למי ניתן לפנות? אנא ממכם עזרו לי.

19:33 | 15/12/2005  קד"צ..נורא דחוף!!! - יאן     
20:07 | 18/12/2005    פנה בדחיפות לנציב קבילות חיילים בפקס.פרטים באתר - אמיר