ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  רועי
נושא: בקשה לקיצור שרות
בתאריך: 17/6/2005  22:56

תוכן ההודעה:

שלום רב לצוות הקשב
אני חיל בצה"ל כבר למעלה משנה ו-10 חודשים, מהחודש הראשון לגיוסי אני מוגדר כחייל בודד, במהלך שירותי חוויתי הרבה קשיים,בתקופה שהיה לי חצי שנה בצבא אימי הייתה במצב נפשי ובשל כך נפקדתי לתקופה של חודש וחצי לאחר מכן נשפטתי ל28 יום בכלא שבמהלכם אימי עברה אישפוז בשל גידול בכליה, הייתי בלחץ גדול ואחרי שהשתחררתי מהכלא התמוטתי ואושפזתי בבית חולים לחולי נפש לתקופה של חודש, למרות שיכולתי לצאת על 21 המשכתי לשרת עד עכשיו, במהלך הנפקדות שלי ובשל העזרה לאימי נכנסתי לחובות כספיים של למעלה מ10000 ש"ח שכולם אבל כולם הצטברו לי רק במהלך שירותי הצבאי, כיום אני חי לבד וצריך לפרנס את עצמי עם 700 ש"ח בחודש שאני מקבל המצבא.
אני נמצא בבסיס סגור כרגע ולא עובד אך גם כאשר הייתי בבסיס פתוח היה לי מאוד מאוד קשה למצוא עבודה ( אני גם לוקח תרופות פסיכיאטרות אז שעות העבודה שלי ביממה מאוד מוגבלות).
לפני כשבועיים הגשתי בקשה לקיצור שרות שכללה המלצות מאוד ישירות מהקב"ן שלי ( שכמובן המליץ על קיצור שרות ולא על 21 כי התפקוד שלי בסדר גמור) מהעו"ס שלי, מהמפקד שלי, מהמשקית ת"ש, מכתב שאני כתבתי וכל תדפיסי החובות שלי והבנק.
האם לדעתכם יאשרו לי את הקיצור שרות בתקופה של שנה בכלל הבעיות ת"ש שלי?
אם לא יאשרו לי את הקיצור אני כבר לא יודע מה אני אעשה אני כרגע מוגבל בבנק ונאלץ להלוות כספים מאנשים על מנת לגמור את החודש, הסברתי את זה גם במכתב שכתבתי, אני מפחד שהחובות יגדלו, אף אחד לא עוזר לי מבחינה כספית, אני לא קונה כלום חוץ מאשר אוכל בסופ"ש, וגם זה לצערי הוצאה די גדולה, אני לא מחזיק פלאפון ובקושי יוצא לבלות.
מה דעתכם?יאשרו לי את הקיצור שרות?

22:56 | 17/6/2005  בקשה לקיצור שרות - רועי     
12:37 | 23/6/2005    לגבי הקיצור שירות - מנהל הפורום