נשלחה על ידי:
אנג´ל
נושא: הפליה והשפלה
בתאריך: 24/5/2005 20:42
|
|
|
תוכן ההודעה:
אני עושה קורס מעשי בבסיס.היום היה יום השלישי של הקורס. יומיים הקודמים היו סבירים, לא לימדו אותנו ולא ממש התייחסו,איך היום קרה דבר שאין לי מילה לתאר אותו.
סוף סוף הלכתי לראיון קליטה אצל המפקדת שלי, בזמן שהייתי אצלה במשרד, חברה שלי המתינה בחוץ והמפקד השני אמר לה לנקות את הרחבה (כל החיילים ניקו באותו זמן),היא אמרה לו שהיא מחכה לי ושאנחנו אמורות ללכת לסיים את תהליך הקליטה (זה מה שהמפקדת אמרה לעשות). הוא אמר לה שכשבשבועה הבאה כשנבוא לקבל תעודות מבסיס אחר, שהיא לא תחזור "לכאן" (בסיס בו אנחנו נמצאות עכשיו) ושהקליטה יכולה להידחף ושום נעליים לא נקבל עד סוף הקורס ולא נראה שום משאים,כלומר לא נלמד(זהו בדיוק ההפך ממה שהמפקדת הסבירה לה ואח"כ גם לי לפני כמה דקות). היא הלכה לנקות. אחרי שיצאתי, הלכנו למשרדים כדי שנסיים ת תהליך הקליטה, המפקדת פגשה אותנו ואמרה שהמפקד השני רוצה שנלך לנקת. הלכנו,אחד החיילים אמר שהמפקד עצבני עלינו (לא דיברתי איתו בכלל אין סיבה להתעצבן אלי) ושהוא אמר שיביאו לנו לנקות. יש לי פטור ממעמץ פיזי-עבודה משרדית בלבד,המפקדים מודעים לכך ובדיוק לפני כמה דקות הראתי את הפטור למפקדת והיא רשמה את זה. (בכל זאת אמרה לי לנקות).המפקדת הביאה לי מקודם טוןפס 102 כדי שאעלה למרפאה בגלל שיש לי כאבים חזקים בברך (זוהי הסיבה לפטור שיש לי אותו כבר חודש שני, בגלל הסיבוכים עקב משיכת זמן עד שראיתי רופאה). בכל זאת החריכו אותי לנקות, אחרי כמה דקות יצאו לי יבלות ענקיות 1-2 ס"מ על הידיים (אצבעות),בגלל המטטה, הלכתי למרפאה ושמו לי יוד ופלסטרים וגם אחרי זה אמרו לי שוב פעם להמשיך לטטות.
(גם נשרפתי בשמש חזק, גם הברך כואב לי פי 10 וגם זה לא הכל).
רוב הזמן שניקינו (אני וחברה שלי), השאר ישבו. בסביבות 1-2:30 שיחררו את כל החיילים הביתה, רק אותי ואת חברה שלי החזיקו עד 5 בערב, ללא סיבה. כשהגענו בפעם ה1 למפקדת היא אמרה שתחשוב מה לעשות איתנו. בפעם ה2 היא אמרה אין מה לעשות ועד עכשיו לא הסבירה מהי הסיבה להחזיק אותנו עד 5, כשכולם הלכו ב1-2, במיוחד שלא עשינו כלום.לא הייתה עבודה לא לנקות ולא ללמוד.
אחרי הכל מתגלה שהמפקד ה2,לא אהב כשחברה שלי אמרה לו שהמפקדת אמרה ללכת לסיים את תהליך הקליטה ושהוא לא אוהב ולא רוצה אותה בבסיס ובגלל זה היינו תקועות עד 5 בבסיס.
אני לא קשורה לעניין, למרות שהוא לא צודק, גם לא התייחסו לפטור שלי, גם נשרפתי בשמש, גם עשיתי לעצמי סיבוכים בברך, גם אני מרגישה את עצמי מושפלת ובכלל אני לא מבינה מה קורה כאן.
האם כל זה תקין??????
תודה מראש,
: (
|
|
|
|
|
|

|
| 20:42 | 24/5/2005 |
הפליה והשפלה - אנג´ל