ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  LERAN
נושא: בעיה בהעברת בסיס והצבה
בתאריך: 5/3/2005  18:01

תוכן ההודעה:

שלום צוות הקשב.

יש לי בעיות רפואיות והצלחתי לצאת מבסיס חצרים על רפואי. היום עשיתי קלירנס וכו´.

מה שמוזר הוא שישר הביאו לי צו לבח"א 8 בלי שום זכות בחירה או לגשת לימ"מ בכלל.

עכשיו מהימ"מ למפקדה שלי (חיל האוויר יש לציין) התכתבו קצינת המיון שמיינה אותי בהתחלה וגם מפקד גף שלי באימיילים.
הפקידה שהכינה לי את הצו עיינה באימייל לראות מה התפקיד שלי (אין לי אני עובד כללי) אמרתי לה תני לראות אני יחפש וחשכו עיניי!!!
רשום שם שהקצינה מודיעה למפקד גף שלי שהוא יעשה לה טובה ושלא ישלח אותי לימ"מ והיא נסה לברר מול תצ"מ (לא יודע מה זה) אם אפשר להעביר אותי ישירות לבסיס מהסיבה (ואני מצטט!!!!) "נמאס לי לראות אותו או לשמוע עליו כבר"!!

עכשיו אני איני מעוניין לשרת בבח"א 8 בכל מחיר. עכשו רשום עוד המון לכלוכים באימייל הזה לגביי שאני הוריי עושים הרבה "רעש" וכו´.
עכשיו כל ההעברה הזו היא קומבינה אחת גדולה.
לא ראיתי וועדה של שינוי שיבוץ, לא נשלחתי לקריה, לא עברתי דרך טופס 55 וגם לא דרך הת"ש רפואי. כל זה דרך הקומבינה אחת גדולה שלהם לתקוע אותי בבח"א 8.
עכשיו מחר אני אמור להתייצב שם ואני לא רוצה כי אני כמעט בטוח שהקצינה הזאת ארגנה לי שם מלכודת כי זה די ברור שהיא מתנכלת אליי.
האם ניתן לקבול על כך? למי אני יכול להראות את האימיילים האלה (הם אצלי על דף-מודפס ישירות מהמחשב כולל תאריכים והכל)
מי יוכל לעזור לי בעניין?
ובכלל האם זה חוקי ?! לפלוט אותי ישר ליחדיה בגלל שלקצינה נמאס ממני ואין לי כוח אליי ?!

תודה על התיחסותכם.

18:01 | 5/3/2005  בעיה בהעברת בסיס והצבה - LERAN     
10:35 | 5/5/2005    לגבי הסיפור שאתה מתאר - מנהל הפורום    
16:04 | 5/5/2005       לגבי האמיילים. - LERAN