ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  נדב
נושא: שעת יציאה-דחוף
בתאריך: 17/7/2011  09:48

תוכן ההודעה:

שלום רב,
יש לי שאלה. אני כבר שנה ו7 חודשים בצבא בסיס של יומיות. היציאה מהבסיס הינה בשעה 17:00. במשך שנה וחצי לא דיברתי עם ההורים שלי עקב נושא אישי. בשל זאת ישנתי אצל חברים ולעיתים בבית החייל. שהגשתי בקשה למענה על כך -כל פעם אמרו שמטפלים בזה במשרד הת"ש והלאו אותי כך והעבירו אותי כמו פינג פונג מאחד לשני. לפני חודש חזרתי לדבר עם הוריי. ראוי לציין כי התגייסתי בגיוס "סער" , טירונות מיוחדת לבעלי סעיף ליקוי נפשי. כל פעם הרגשתי שמפקדת הבסיס מתנכלת אליי ועושה לי דווקא. בכל אופן ,כעת אני גר עם הוריי בקיבוץ והגשתי בקשה לצאת מוקדם יותר משום שהאוטובוס האחרון שיש לי מצומת מסיומת ועד לקיבוץ הינה בשעה חמש- מה שאומר שאני חייב לצאת בשעה 15:15 ע"מ להגיע לאטובוס. הגשתי בקשה למפקדת הבסיס, והיא אפילו לא טרחה להזמין אותי לשיחה להגיד לי שהיא שוללת את הבקשה ולהסביר לי את הרציונל. מיותר לציין כי היא בעבר וגם בהווה אישרה לחיילים שעת יציאה וכן שעה הגעה. אמרה למפקד הישיר שלי כדרך אגב שהיא שללה את הבקשה. וכתבה שאין שום הצדקה. כל יום מאז חזרה לקיבוץ אני תופס טרמפים/קורא להוריי (במידה ואינם עובדים) -נסיעה שאורכת 20 דקות מהצומת עד לקיבוץ.במכתב צרפתי את זמני הנסיעות.
כמו כן לפני חודש הגשתי טופס 55 ע"מ לעבור מהבסיס והיא המליצה לא להעביר אותי.
אני מרגיש מתוסכל ואני במעקב של קב"ן אני מתלבט אם לצאת מהצבא על נפשי או להגיש קבילה.
שאלותיי הן: האם יש עילה לקבילה?
במידה ואני מגיש קבילה, המפקדת תתנכל אליי יותר? יעבירו אותי לבסיס?
תודה לכם ואשמח אם זו תהיה תשובה מהירה.

09:48 | 17/7/2011  שעת יציאה-דחוף - נדב     
18:38 | 17/7/2011    אסור לנסוע בטרמפים. - דור